höstrusk och lägenhetsröjning

Idag är det verkligen sådär otroligt GRÅTT ute... riktig höstkänsla, fast inte den där positiva traska-runt-i-solen-med-prasslet-av-färgglada-löv-vid-fötterna-känslan... regn hänger i luften, himlen är bara grå och allt känns fuktigt, kallt och rått. Nästan så jag längtar efter snö faktiskt, fast inte när jag jobbar. Det finns verkligen inte nåt mer snö-glädje-dödande än att vara rastvakt en vinterdag med kramsnö...

Samtidigt som det är sånt här gråväder kan man ändå göra nåt mysigt av dagen. Det är såna här dagar man ska vara inne med en massa tända ljus och bara mysa och ha det skönt! En skön sovmorgon hade vi idag och så en helgfrukost, med sådär mycket mat så man bara moffar :D Nu har vi landat hos Kenneth och jag inviger "min" burk här. Den funkar för surfning och lite sånt annat praktiskt som behöver fixas när man har bättre hastigheter än mitt internet hemma.

Det blir en lugn helg annars. Kenneth har varit lite krasslig så vi satsar på att kurera honom. Ikväll kommer troligen Carinne över och ser på film en sväng och så köper hon med sushi åt oss (Kenneth väljer att fixa lite eget istället, han är ingen sushiälskare som oss, även om han kan äta det ibland).

Dagens boktips Stieg Larsson - Män som hatar kvinnor (del  1 i Millennium-serien)
Jag håller på att lyssna på den nu som ljudbok och den är riktigt bra!

Familjebesök

När det snöade lite igår så undrade jag om vi skulle få besök idag. Som tur var det inte så mkt snö utan mamma vågade köra ner ändå. Hon och mormor kom ner för att hälsa på oss. Främst Milla då eftersom mormor inte sett nya lägenheten.

Kenneth och jag lämnade Marwin hos Milla (hysterisk glädje bland alla hundar) och åkte för att hämta kärra och sen körde vi bort lite skräp från Kattis nya kolonilott.. Den blir riktigt mysig och passar henne perfekt! Det gick snabbt och smidigt och sen återvände vi hem för att dra oss ut på stan och äta lunch.

Det blev Efesos. Stället funkar alltid för maten är kanon! Kenneth åt där för första gången och gav maten godkänt betyg ;) Jag åt husets plankstek som alltid och den var lika mumsig den här gången också!

Vi handlade lite efteråt och det blev ett par jeans, ett besök på apoteket och lite Kanelkaffe från
Kaffe&Pralin. Sen köpte vi med lite pecanpaj och provade Kenneths inköpta Kaloa-kaffe (också från Kaffe&Pralin såklart!). Mums mums!

Efteråt har vi gått en sväng med Marwin och bara softat. Kenneth fixar med Bunkers hemsida och jag har rensat lite på diskarna. Fattar inte... hur jag än gör är det alltid fullt ;)

Nu blir det kanelkaffe, chokladpraliner från Chokladbutiken samt Starsky & Hutch (som visas på kanal 5).
Ciao!
image65

Softarsöndag

En skön sovmorgon startade dagen. Fint väder idag med, hyfsat iaf :D Jag var förbi systeryster och hjälpte henne en sväng. Hon har lyckats sträckt ryggen på nåt sätt så hon hade svårt att röra sig och ringde in mig som hjälp med att ta ut vovvisarna en sväng.

Det är verkligen kul att se hur duktiga dom är. Att gå ut med två stora hundar kan ibland bli problematiskt om dom inte sköter sig... Smilla hade nosgrimman och Kira är hyfsad att gå med så det gick bra. När dom väl fått kissa av sig först så är dom lugnare och på väg hem gick dom i löst koppel bredvid mig hela vägen hem med jättebra uppmärksamhet på mig. Dom är verkligen så himla duktiga och då känner man sig jättestolt när man kommer med dom gåendes helt lugnt och lydigt bredvid mig på varsin sida.

Syster fick sig lite massage på den ömma ryggen också innan jag gick hemåt. Sen fick Jörgen ta över när han kom från jobbet ;)

Vi åkte sen till klubben för att fixa lite med hojen. Magnus var också där så vi tog en kaffe och gjorde slut på lite bakdäck ;) Kenneth har börjat bo in sig på klubben nu iaf och kommer nog att meka finfint med cykeln där i vinter.

Nu blir det lugnt och skönt resten av kvällen med lite slösurfning och kanske nån film. Magnus är här och fikar lite också och lämnar över lite bilder som Kenneth ska lägga upp på hemsidan så det är rätt lugnt och skönt. Bara att ladda för jobb igen imorrn. Loven går alltid för fort ;) Ciao!

Hundlek!

Solen sken så när Kenneth och Jörgen åkte för att fixa med bil så gick jag och Milla ut med hundarna till fotbollsplanen. Det visade sig vara en strålande idé! Kameran var med och det blev ett ANTAL foton att kolla på sen över en kopp te hemma hos mig! Här kommer några av dom:
image52 image53
Det var lite blött ute... självklart måste man ta sig ett dopp om man heter Smilla
image62

Kira och Milla

image56

Smillisen

första och sista turen för säsongen?

Ledig fredag, det är gött det!! :D Som tur var hade guben också ledigt så vi har haft det finfint. Solen lyste och det var hyfsat ute så vi åkte faktiskt en tur med nya mc'n. Kanonkul! Det var ju min första tur med den hojen och det funkade riktigt bra. Tyvärr är man ju stel som få så jag behöver stretcha lite för att sitta lite bekvämare tror jag men det är hanterbart. Sen blir det ju inte lättare av att det är kallt så man hade femtielva lager kläder på sig för att inte frysa ihjäl... vad gör man inte för nöjet att åka! ;) Kul var det iaf, synd att det snart är vinter *suckar*

Igår kväll såg vi
Barnyard , helt ok film. Jag gillar tecknat! :D

Idag kommer Carinne över på lite mat och så ska hon få träffa Marwin ordentligt. Hon är hundrädd så vi får ta det försiktigt men förhoppningsvis funkar det bra. Sen blir det Ratatouille!

Ciao!

VA? Redan november?!

Än en gång har tiden blåst iväg fort som sjutton. Allt fortsätter bra och jag mår mycket bättre på jobbet. Av nån outgrundlig anledning är jag inte kvar på jobbet lika länge nu... kan inte aaaaalls förstå vad det beror på?! ;)

Lycklig som få är jag och det bara fortsätter vara lika bra eller till och med bättre :D

Kenneth har köpt sig en ny hoj också, lite synd att säsongen är slut men inget mer med det. Han har gått med i Bunkers MC och får då ett ställe att ha hojen på plus trevligt folk att fika med lite då och då! Jag har varit med flera gånger och trivs jättebra med dom. Kenneth har tagit på sig att fixa med deras hemsida också och den börjar bli riktigt bra plus att Kenneth har lärt sig massor om att göra hemsidor eftersom han gjort allt från grunden och lärt sig om html och allt sånt också :D *stolt* Sidan är ganska basic men har det som behövs och lär säkerligen utvecklas under tidens gång också. Här är den iaf:
http://www.bunkersmc.se

Nu är det filmdax, ciao!!