Rösta på Voxette på Aftonbladets-Mina Klipp!En av de andra körmedlemmarna hade vårt Abba medley filmat med lite bättre kvalite än min mobil :D Det ligger nu uppe på aftonbladets "mina klipp". Där kan man rösta på oss.

Detta står att läsa om tävlingen på Aftonbladets sida:

Sveriges bästa körklipp
50 körer med över 1 300 sångare deltar i Sveriges största landsomfattande köraktivitet någonsin genom att kl 18.00 på onsdag den 26 november framföra ett specialskrivet Mamma Mia!-medley. Evenemanget sker i samarbete med Sveriges Körförbund.

Nu vill vi uppmana alla körer, vänner till någon i en kör eller kördiggare i största allmänhet att ladda upp ett klipp på just er favoritkör. Förutom ära och berömmelse har ni chansen att vinna självaste Björn och Bennys autografer på en Mamma Mia!-DVD. Körer som sjunger ABBA får en extra guldstjärna.

Tävlingen pågår till den 20:e december 2008. Vinnaren utses av en jury bestående av Olle Kvarnsmyr och Lisa Olsson, Aftonbladet.se. Vi väljer vinnare bland de mest sedda och de med högst betyg.

Priser: 1:a - 5:e pris: Signerat ex av Mamma Mia! på DVD. 5:e - 10:e pris: Mamma Mia!! på DVD.


Här är länken till oss om du vill hjälpa oss genom att rösta:
http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=24859

Dax att åka på Pråkresa?!

Grotesco tycker iaf att man ska åka till Rovaniemi:fast i youtube träsket!

hehe det är definitivt lätt hänt! Här är en av dagens favoriter:Galenskaparna funkar alltid!


Voxette sjunger ABBA på stan

Idag gjorde vi ett kort framträdande vid Träffpunkt vid 18 tiden. Min kör Voxette hade nappat på ett erbjudande om att sjunga ett ABBA-medley på stan idag eftersom Mamma Mia filmen släpps på DVD idag. Det blev kort men lät bra :D Sen fick vi en t-shirt som tack och skulle också få dvdfilmen, fast den har vi inte sett röken av än...


Här är när vi var utanför Träffpunkt
Välbehövlig helg :D

Det har gått lite för långt med jobbet den här perioden med omdömen... Jag måste verkligen skärpa till den delen! Igår var det fredag igen och den här gången fastnade jag inte på jobbet utan min gamla granne Peter plockade upp mig vid jobbet när jag slutade. Han och David som tillsammans är duon Par i Pop hade varit i stan för att intervjuas för Radio Örebro. Dom är nämligen veckans artist nu den kommande veckan (GRATTIS!). Hur som helst skulle Peter låna min bäddsoffa och så skulle vi ut en sväng.

Kenneth kom förbi hemma hos mig så han fick träffa dom och sen åkte han hem för att plocka ihop crossen (han var ute och körde imorse hehe han avlade rapport nyss och lär inte kunna röra sig imorrn av träningsvärk hehe) och vila. Peter och David satt här och spelade gitarr nästan hela kvällen och vi skrålade så grannarna måste ha undrat vad vi haft för oss. Attans va kul det va!

Senare så tog vi oss ut till Stallyktan och joinade deras fd bandmedlem Daniel och hans tjej + kompisar. Mkt trevligt och en massa babbel. Vid 12 tiden begav vi oss hemåt. Ganska lagom och det känns att man jobbat i veckan. Jag är fashinerad över att jag inte var tröttare faktiskt :D

Imorse fick jag en rejäl sovmorgon och nu har vi bara softat och killarna har repat inför en livespelning på Tvärsnytts Eftersnack den 3 december medan jag hinner bara ta det lugnt, blogga lite osv. Det bästa är att det bara är lördag och jag har en skön ledig dag imorgon också! Underbart med såna här dagar och jag är bara på grymt bra humör!
Tjingeling!

Damkörsfestival!

I lördags var det damkörsfestival. Vi var 5 körer som tränade tillsammans under dagen och sen hade konsert på kvällen i Nikolaikyrkan. Vi hade några stycken själv och huvudnumret var Gloria av Antonio Vivaldi. Sen blev det efterfest med middag på Clarion för körerna. En mycket trevlig dag!

Päronen kom ner och kollade och Carinne och Janis var också där. Tyvärr var Kenneth hemma sjuk så han fick se lite kassa videoklipp från min vanliga kamera istället.