vilddjur!

Vi har numera inte bara ett vilddjur på helgen utan två... Marwins matte, som har honom i veckorna, har nämligen skaffat en valp på 4 månader. Vi har sagt att det är helt ok att ha honom också på helgerna när vi har Marwin. Han är en renrasig Jack Russel (Marwin har Parson i sig också) och heter Leo.

Han är ett riktigt charmtroll och går bra ihop med oss alla. Leo och Marwin leker riktigt bra ihop också och Marwin får sig en match, helt klart! I helgen ska han förhoppningsvis få träffa Kira och Smilla också. Så får vi se hur dom alla går ihop. Jag är helt säker på att det kommer att gå alldeles utmärkt bara dom kommit över första hälsningsyran (speciellt Smilla som blir riktigt exalterad hehe).

I övrigt har jag haft ett lugnt sportlov. Mitt mål var att bli av med min förkylning och hostan. Jag har vilat, vilat och vilat och i slutändan blev jag MER förkyld under veckan. SUCK! Snyter sönder näsan känns det som och det är ingen höjdare. Den värsta hostan har dock slutat och det är ju alltid något.

Jag, mamma och mormor var förresten till Hällefors och hälsade på systeryster i torsdags. Det var riktigt kul att se hur hon hade det där och hon fick visa Smilla när hon tränade doftsök i labbet. Det märks verkligen att Smilla mår riktigt bra där, hon såg så lycklig ut! Milla med för den delen ;)

Helgen nu blir lugn. Ska bli av med snorandet tills veckan börjar (peppar, peppar). Idag ska jag träffa Carinne på stan för en fika och njuta lite av den underbara solen! :D Verkligen toppenväder ute och jag kan garantera att Kenneth hade varit ute och provat sin MC om det inte varit så att han gjorde det förra fredagen och blev av med körkortet på kuppen *fnissar*

Dagens länk :DJag har fått denna som forward på mailen förut men den var ännu bättre som reklamfilm ;)

Imorrn fyller älskligen år! GRATTIS i förskott!

städerska sökes!

Alltså finns det nåt tristare än att städa?! Inte mycket iaf... SUCK! Finns mycket som bara liksom MÅSTE göras istället för att städa, vilket man definitivt borde göra... nåja... bara jag skrivit det här inlägget (hehe ännu ett sånt där undanflyktsexempel) så ska jag ta itu med badrummet.

Annars är läget rätt ok. Det har varit en lugn och skön helg. Vi åt tacos hos Milla och Jörgen igår (mums mums!) och har annars slappat mest. Kenneth har beredskap så han har varit in och jobbat lite igår och är nu inne och skruvar lite på bilen.

Darlingen min fyller år på tisdag, hela 33 år, gammal som gatan :P (jag är ju hela 45 dar yngre än honom!)... Det blir ett lugnt firande, han skulle själv helst skippat det helt, men det går jag inte med på! Vi ska ut och äta lite god middag på Coco Thai. MUMS, längtar redan!

Nåja, dax att ta itu med badrummet nu då, kan inte skjuta upp det längre *suckar*

Dagens filmtips:
Bee Movie och Alvin and the Chipmunks var två bra filmer på temat barn/tecknat. Funkar finfint att softa med!

host, host, host

Nu har jag gått igenom min omgång med förkylning, feber och hosta... eller snarare hostan har jag kvar än, men i övrigt mår jag ganska bra. Jag va sjuk från fredag-onsdag förra veckan så det var ingen höjdare direkt, men men sånt man får ta...

Helgen har varit lugn och skön. Det behövs ibland. Har suttit och skrivit på omdömen så det blev en hel del jobb ändå *suckar* inte mkt att göra när det måste in och jag inte hann när jag var sjuk.

Urk, känner att jag inte riktigt är inspirerad att skriva nåt inlägg nu faktiskt så jag lägger ner och flyttar mig till tv-soffan istället.

Blir kanske nåt avsnitt av Little Britain idag, vi har kört några såna nu i helgen :D brittisk humor är helskön! Jag önskar att jag hade Keeping up Apperances också (eller hur det nu stavas, orkar inte slå upp det idag), appropå skön brittisk humor :D

I ljudboken snurrar nu Philip Pullmans sista bok: Bärnstenskikaren. Grymt bra serie och det ska bli mycket intressant att se hur dom binder ihop den!