En glad skrutt :-)

dsc_0099 (MMS)

En glad skrutt :-)


Fina löv :-)

dsc_0095 (MMS)

Fina löv :-)


Jag blev bjuden på sötsaker från elevernas...

dsc_0092 (MMS)

Jag blev bjuden på sötsaker från elevernas hemkunskapsjobb. Mums!


Jag tycker faktiskt lillan kan komma snart...

Jag tycker faktiskt lillan kan komma snart. Vill träffa min systerdotter nu! Annars fick jag en massa mysiga barnkramar i tisdags och ska få lite fler imorgon från en annan mysig tjej :-)


Satt och kollade mina album på Facebook ny...

Satt och kollade mina album på Facebook nyss och såg bilderna från när jag och Kenneth var upp till deras stuga i Tännäs. Jag var så bubblande lycklig då så det var inte sant. Jag önskar att jag sett honom som den otrogna jävel han är lite tidigare, men samtidigt ångrar jag ändå inte att jag träffade honom. Jag behövde känna den där underbara känslan. Det är den jag söker. Jag vill älska någon så mkt igen och snarare mer för tänk vad den kan utvecklas till när man dessutom älskas tillbaks! Kenneth är noginte kapabel att älska någon riktigt för då tror jag inte man kan leva sånt dubbelliv som han gör. Jag är säker på att han har nån ny han är otrogen mot M med för han kan inte vara trogen. Så är det bara. Tragiskt men sant...


Behöver bara blunda :-)

Behöver bara blunda :-)


Alltså idag söndag. Såg att klockan gått ö...

Alltså idag söndag. Såg att klockan gått över midnatt så teoretiskt var bf igår...nåja, ni hänger med. Natti


Förresten hade min blivande systerdotter s...

Förresten hade min blivande systerdotter sin beräknade födelse idag, nåt hon valt att ignorera... jag väntar otåligt och Milla & Jonas ännu mer. Hoppas det blir snart och går smidigt. Vill bara ha henne här nu och att allt går bra!


Rosorna var rekvisita på föreställningen i...

dsc_0084 (MMS)

Rosorna var rekvisita på föreställningen i lördags. Jag gillar vår tango :-) vi får öva på att agera den mer bara! Annars så börjar jag se fram emot att köra igång med julsångerna!


Det blev en mkt kul konsert. Jag är så tac...

Det blev en mkt kul konsert. Jag är så tacksam över min kör. Dom är bäst!


Idag kl 16 är det konsert med fyra körer p...

dsc_0077 (MMS)

Idag kl 16 är det konsert med fyra körer på Kulturhuset!


Idag fick jag tillbaka mitt pass med visum...

Idag fick jag tillbaka mitt pass med visumet till Indien godkänt. Resan kommer närmare och närmare! Ännu närmare är det tills jag får träffa min nya systerdotter. Millas due-date är på söndag så vi längtar ivrigt!


Provade curling med klassen idag. Riktigt ...

dsc_0132 (MMS)

Provade curling med klassen idag. Riktigt kul men attans svårt. Avrundade dagen med yoga och NCIS. Förresten började dagen bra. Hade nått under första delmålet. Imorse vägde jag 89 :-) Var på hela 97 när jag började! Sjukt mkt. Skönt att vara på väg åt rätt håll!


Ibland hinner man inte ens tänka på jobb...

Ibland hinner man inte ens tänka på jobbet. Idag utnyttjade jag iaf min sovmorgon ordentligt iaf och det var guld värt. Sen hämtade jag cykeln. Så värt pengarna att slippa laga däcket själv! Sista storkörsrepetitionen var ikväll och det gick bra. Ska bli kul på lördag med konsert och sen middag. :-)


Pass et medio snurrar fortfarande i huvude...

Pass et medio snurrar fortfarande i huvudet efter helgen. Renessansmusik är rogivande. Tänk om man hade hälften av deras utstrålning på scenen. Ja, jag är fortfarande inne på helgens föreställning B-) vaddå insnöad. Dax att ladda om för på lördag har vi vår höstkonsert. Ska bli riktigt kul det med!


skallebank

Det är resultatet av högt tempo och vila. Idag visste jag att det var en lugn dag och jag skulle bara vara hemma
och hade inget inbokat. Som ett brev på posten kommer huvudvärken. Suck. Jag har skrotat runt här hemma och fixat lite i lugn takt utifrån vad man fixar så det var väl ok. Mindre kul är att jag missar baletten för det är definitivt lite för mkt rörelse för vad mitt huvud gillar idag.

Annars är det lite mkt nu som ni märkt. Vi har snart konsert med kören (nu kommande lördag) så det har varit lite extra rep och sånt men det är kul saker. Workshoppen igår var grymt kul och gav mkt energi tillbaks vilket var välbehövligt.

Tyvärr har jag tryckt in för mkt på jobbet och det påverkar fritiden som vanligt. Jag går med konstant dåligt samvete över att jag inte hinner ta hand om och höra av mig till mina vänner så som jag borde. Några behöver dessutom extra energi och jag orkar inte ställa upp och finnas där vilket ger mig dåligt samvete för att jag vill kunna finnas där. Jag känner mig bara egoistisk för huvudet snurrar för mkt och jag har svårt att fokusera på andra och då känner jag mig som om jag bara pratar om mitt och jag. Det är inte meningen faktiskt men går inte riktigt att styra.

Sen förvärras det av att jag inte sover som jag borde. På helgerna gör jag det men i veckorna lägger jag mig inte förrän jag är aptrött och då somnar jag direkt... men vaknar naturligtvis i koma. Kunde jag bara lägga mig i vettig tid så tror jag inte jobbet skulle slita riktigt lika mkt faktiskt för jag sitter inte kvar så sent ändå numera när jag lagt in aktiviteter på kvällarna (träning, körrep osv).

Det är väl det att lilla fröken duktig mår dåligt när hon inte är riktigt lika duktig som hon tycker att hon borde vara. Ibland blir jag bara så trött på mig själv för att jag sätter krav som inte är realistiska och där jag aldrig kan lyckas. BLÄ! Det sjuka är att däremellan mår jag egentligen bra! Jag tycker att jag landat och Kenneth-grejen stjäl inte kraft av mig längre. Jag känner mig inte som ett offer för hans svek utan det är verkligen hans förlust. Han lär inte ändra sig heller och jag känner inte att jag bryr mig om det längre heller, det är inte mitt jobb...

Men självklart vore det skönt att ha någon att dela sitt liv med (speciellt med den babyboom som råder omkring mig). Då skulle jag definitivt inte lägga lika mkt på jobbet. Men jobbet ger mig lätt bekräftelse så i brist på annat får det duga. Tur att jag ändå är nöjd med mitt liv på nåt skumt sätt, samtidigt som jag önskar att det såg annorlunda ut... om ni förstår vad jag menar.

Det blir ett lite halvmörkt inlägg men jag har skallevärk och är trött så jag är inte mitt mest positiva jag direkt och då kommer de mörka delarna lättare. Sen skriver jag inte hälften av vad som snurrar i skallen för det har jag ingen nytta av och det mesta är varianter på "tycker-synd-om-mig-själv-temat" vilket är bara patetiskt. Det kommer ut på andra ställen när det behövs.  Det som är skönt är att jag vet att när det är mörkt så vet jag ändå att jag snart känner annorlunda och det är bara en svacka och att det snart vänder, för det gör det alltid.

Första sången...

var vi med och gjorde på workshoppen igår. Grymt kul!


Har haft en helt suverän dag

Har haft en helt suverän dag


Så kul!

Så kul!


Lyckades sova 7,5h inatt och känner mig rä...

dsc_0096 (MMS)

Lyckades sova 7,5h inatt och känner mig rätt ok. Väntar på bussen till stan för idag är det workshop med en scenisk kör. Ska bli kul att prova. Cykeln får jag försöka fixa nästa vecka. Om inte annat så är det snart lov så jag kan ta det då. Burr, lite kyligt ute. Märks att det snart är vinter...


När man har svårt att räcka till är det lä...

När man har svårt att räcka till är det lättast att välja bort sig själv.


Yoga har hittills alltid fått ner mig i va...

Yoga har hittills alltid fått ner mig i varv. Idag hjälpte det, men bara till en viss del. Förhoppningsvis tar sömnen resten. Tack och godnatt.


Undras när jag ska hinna hämta cykeln oc...

Undras när jag ska hinna hämta cykeln och sen är det det där med att fixa punkat. Dubbelsuck. Nåja. Är trött så jag lär somna snabbt. Synd bara att man måste gå upp tidigare än vanligt för att hinna till jobbet med bussen :-(


Fösbaskat! Åkte på punka på väg hem och fi...

Fösbaskat! Åkte på punka på väg hem och fick lämna cykeln på stan. Suck!


Eller imorgon natt. Nu har jag iaf fixat v...

Eller imorgon natt. Nu har jag iaf fixat visumansökan så jag bara kan fixa rekommenderat brev och sånt imorgon. Ett måste mindre.


Ibland tar luften slut. Jag vet att jag bo...

Ibland tar luften slut. Jag vet att jag borde ta mer hand om mig själv men när man försöker fixa åt alla andra så slipper man stanna up och tänka. Problemet är när man inte orkar längre. Som tur är så brukar det räcka med en ordentlig natts sömn... tyvärr verkar det inte bli inatt så jag får satsa på imorgon.


Dragkamp om råttan

dsc_0071 (MMS)

Dragkamp om råttan


Allt är Jonas fel... Tack ;-)

dsc_0067 (MMS)

Allt är Jonas fel... Tack ;-)


Sköna färger

dsc_0053 (MMS)

Sköna färger


Höst

dsc_0049 (MMS)

Höst


En mobil! sa Hugo igår när vi fikade

dsc_0045 (MMS)

En mobil! sa Hugo igår när vi fikade


Jag är vid solen och väntar på bussen. En ...

dsc_0062 (MMS)

Jag är vid solen och väntar på bussen. En tripp till Milla och Jonas väntar :-)


en favorit - julkrubban!

Bröderna Lagerståhl


makes me smile!

Hehe skön video med snubbar som gör sin version av Lady Gagas Bad romance!


Citron är surt

dsc_0042 (MMS)

Citron är surt men det går ner tycker Hugo


Ok fel ledd men ni ser fina magen iaf. Bar...

dsc_0025 (MMS)

Ok fel ledd men ni ser fina magen iaf. Bara 2 veckor kvar till bf :-D Päronen var ner och vi åt mat ihop på Coco Thai. Mums!


underbara bilder!

 

http://milasdaydreams.blogspot.com/


Känner mig som en treåring som trotsar. Ja...

Känner mig som en treåring som trotsar. Jag vill inte sova (fast jag är supertrött)


En masochistisk tango snurrar i huvudet

Vi gör den svenska versionen med kören och den har snurrat hela förmiddagen i huvudet hehe
Här är den engelska versionen (fast inte för kör då men ändå)


Mellis är gott!

dsc_0022 (MMS)

Mellis är gott!


Helgen inleddes med träning på cirkelgym...

Helgen inleddes med träning på cirkelgym och sen softa vid datorn med fåniga tv-serier och babbel på fejjan. Lugnt och trevligt :-D planen nu är att sussa och ha en lång sovmorgon imorgon :-)


Libera - Time

Hade missat att det kommit lite nytt. NAJS


Romeo och Juliakören!den 16e är det workshop med dom hela dan, ska bli GRYMT kul :D