Oh la la!

Ikväll har jag scannat diabilder. Nostalgi säger jag bara! Kul!

Än är det julhelg så det kommer en liten stjärna också!


Töväder

Idag är det plusgrader. Det är lite trist att se hur fort snön sjunker ihop och plasket tar över. Sjön är inte längre vit och fin utan blöt och nästan gulaktig. Taket på ladan med pumphuset gav tydligen upp inatt. Snön blev för tung helt enkelt.


Moonstruck

Kanske inte som filmen då men riktigt fin måne. Här vi strax efter fem då jag och mamma tog en promenad!


Tomt

Syster yster och hennes familj åkte hem idag. Det blir verkligen tyst utan Alva som domderar. Vi har alla hjälpt henne bädda dockvagnen otaliga gånger, en klar succepresent!

Men nu saknar jag speciellt Nonisen. Bilden nedan är från igår.


Läsa saga

Det är kul att tösen älskar böcker. Här hittade hon en hos mormor och morfar som dom ofta läste för mig. Nostalgi!!


Lilla bollen

Lycka är en gosig Nona som rullar ihop sig bredvid när man ska sova!


Endast tomten är vaken!

Här är det iaf dax att sova!

Kul att appen funkar med bilder i iphone!


Mumsig mat!

Vi har bytt plats på julafton och juldag i år för Milla, Jonas och Alvis kommer hit imorrn. Lillskruttan är ju den som får presenter så därför är julafton imorrn för oss.

Idag har vi en traditionell juldag vilket betyder att vi är hos mormor och morfar och moffar julmat med början till lunchen. Sen var det Kalle på tv och efter lite kaffe blev det ett parti canasta på 6. Damer mot herrar och vi spöade dom rejält ;)

Nu slappa framför tvn tills det är dax att äta igen!


Lov

Den här hösten har gått grymt fort. Förra året var värre och även om det har varit mycket nu med så har det ändå känts bättre och det har gått att vila ibland. Speciellt i Indien, även om jag teoretiskt jobbade då också.

Nu har jag två veckors vila och det ska bli riktigt skönt!

Perspektiv

Ibland vaknar man till och undrar över vad sjutton man håller på med. Indien har den effekten på mig, väcker ett djup på något sätt. Det är som att hålla upp en spegel. Vi lever vårt liv bakom stängda dörrar här, i Indien är allt på nåt sätt öppet och man ser saker som dom är, inte som de skyltas med på fejjan.
 
Vad vill jag ha för mening med mitt liv? Jag ska försöka bli tio procent snällare iaf! tioprocentsnällare.se/ kompisen Jesper jobbar på Fredens hus som har dragit igång den här kampanjen. Den låter vettig så den sprider jag. Det är lite Pay it forwardkänsla och sånt gillar jag.

Snö

Ibland räcker det med vit gnistrande snö och fin julbelysning för att humöret ska lyftas!

Strul?

Problem med responsen från blogg.se Går det inte att skriva nåt då?