Min mormor hälsar och säger förlåt.

För er som älskat Ove så kommer det i veckan ut en ny roman av Fredrik. Där får vi en berättelse om Elsa dom är nästan åtta och annorlunda. Vi lär känna hennes underbara mormor som är en sån som går i strid för sitt barnbarn. Mormor älskar skattjakter och ger Elsa i uppdrag att dela ut lite brev.

Vi lär oss om Landet-Nästan-Vaken, worser, monster, gnällkärringar, halvan, skuggor som blir verkliga och om hur viktigt det är att ha drömmar (kakorna alltså).

Fredriks berättande stil är så enkel, men ändå så rak. Ha med näsduk, jag behövde såna, samtidigt som jag gapskrattade eller bara log andra stunder.

Tack Fredrik.


Mätt!

Var förbi Kattis ikväll och hon bjöd på käk. Igår åt jag sushi hos Carinne. Rena frossan!!


Grattis

Idag fyller mamma år! Grattis!!! ❤


Gästspel

Jag bor en sväng hos Kattis medan hon varit inne på operation. Hugo och jag har lekt och jag är numera kackerlackan i Wall-e (filmen)


Lunchsushi!

Träffade Carro över en sushi på East West idag. Delikat gott!!


Colour

Jag gillar färg på sommaren!! Detta var helt ok färg men usel hållbarhet!


Lekparken

Alvisen var här i torsdags och lekte. Några andra barn var där och hade såpbubblor och alva hakade på dom och jagade bubblor. Pojken som var i hennes ålder blev hon helt fängslad av och dit han sprang så sprang hon.

Så när han la sig ner och vilade gjorde hon också det. Han pekade upp på himlen och ropade "Månen!" och som ett eko hördes ett litet "månen" från Alva. Ursöta! En tjej som var något äldre var också där och dom lekte jättebra. Kul att se!