ett år till...

känner mig inte speciellt mkt äldre men det har nog varit en av dom bättre födelsedagarna iaf ;) är så himla glad, bubblig och sprallig helt enkelt :D

Var hem till syster och sambo på middag på kvällen. Blev premiärgrillning och så hade hon bakat tårta åt mig :D Halkan och hans kompis var också där så det blev lite pokerspel och sånt med. Klart trevligt!

Solen har lyst hela dan, hoppas den fortsätter hela påsklovet *ler* bara en dag kvar och sen är det lov. Ska bli skönt om vädret är så här! Fastnar nog i stan hela lovet nästan och det är ett rent nöje hehe *kan inte sluta le*

kram och godnatt



Ps En extra kram till S. Du vet att jag finns här. Hör av dig när du orkar Ds

upp och ner och så upp igen :D

dagen har varit berg och dal-bana... morgondagen får gärna hålla sig utan lika branta backar... fast iof :D topparna byter jag INTE bort :D

2 dar kvar. Tack för inbjudan sis ;)



oroar mig över en vän bara... slå en pling är du snäll... KRAM

sunny in all aspects!

Solen lyser och det är strålande väder. Jag är på lika bra humör själv och bara ler!

Det har varit en jättetrevlig helg! I fredags fastnade jag i en intressant diskussion på nätet nästan hela kvällen vilket gjorde att jag inte riktigt hann röja hemma som jag tänkt mig. Men det var det värt ;) Fixade det på lördag förmiddag istället, hann med en fika med Kattis också innan jag tog mig till stationen för att träffa lite nytt folk som jag känner från internet men inte känner irl. Spännande att äntligen få ett ansikte till nicket :D

Två tjejer skulle bo hos mig och sen var det två killar som också kom resandes och bodde hos en av de andra örebroarna. Vi samlades hos mig på eftermiddagen och pratade innan vi senare fortsatte ut och träffade några till. Vi hamnade på Bishop och satt där ett tag innan vi åkte hem till K och softade. En lugn kväll men väldigt trevlig. K's ursöta jack russel blev snabbt mittpunkten och tiden gick fort. Vi fick skjuts hem runt halv två tror jag och för en gångs skull kom jag faktiskt ihåg att ställa om klockan till sommartid!

Killarna kom förbi för en kopp kaffe och lite bubbel innan de åkte hemåt. Tjejerna åkte också ganska nyligen så nu softar jag bara medan solen skiner in genom fönstret. Landar lite i lugnet och tänker tillbaks på personerna jag träffat. Det har varit en riktigt bra helg och jag kan inte låta bli att le. Alltid spännande eftersom man får en bild av personerna på nätet och det är intressant att se om det stämmer ihop irl. :D undras om jag var som dom trott att jag var?!


Nu ska jag iaf ta ett varmt, skönt skumbad. Perfekt en söndag em. Sen blir det definitivt en promenad i solen!

Dagens fundering: Stämmer det, eller inbillar jag mig?


och nej ITmamman, jag har inte glömt utmaningen :D

varför...

... gör jag alltid saker i sista minuten?! Håller på att panikstädar (och naturligtvis börjar man med dom mest onödiga saker egentligen!) för jag får snart besök :D ska bli kul!

*städar vidare*

Vår i luften!

Solen lyser in genom fönstret och inspirerar mig. Jag tycker att det är så underbart att vi börjar få vår redan nu! Snön är borta så jag slipper argumentera med snöbollskastande elever och istället springer dom gladeligen ut på rast och frågar efter sopkvastar för att kunna bli av med allt grus på fotbollsplanen :D Mycket roligare!

Våren kommer verkligen fort i år. Hoppas det inte blir nåt bakslag med typ snö i april eller nåt sånt.... peppar, peppar, ta i trä. Förra året var påskaftonen den 15 april och då var jag ut med föräldrarna, syrran och vovven och pimplade på sjön hemma. En underbar dag (se storfiskaren här nedan) med softad pimpling medan solen gassar och sen lite korvgrillning på det. Hunden rusade runt i ren lycklig över att vi alla är ute och hon får löpa fritt och undersöka allt. Den dagen byter jag inte bort mot nåt, men nog är jag glad över att snön redan är borta i år.... *håller tummarna för att det fortsätter så*


image23

Snäll syster!

Tur att jag har syrran som bjuder in mig på god mat lite då och då :D hade ännu en trevlig kväll där idag. I övrigt har jag verkligen haft en lugn dag! Behövs det med. Måste ha somnat i badet för jag var verkligen skrynklig när jag gick upp ;) snacka om i-landsproblem ;)

Smilla hade tydligen lekt i en lerpöl idag och varit tvungen att duscha när hon kom hem. Det gjorde att hon hade extra gosig päls idag *GOSADE MASSOR* till skillnad från Kira som börjat fälla och lämnade halva pälsen på mina kläder... nåja, hon klarar sig pga att hon är så söt!

Sussa dax nu, tjingeling!

slow start

Jag önskar att jag inte var så morgontrött. Det tar evigheter för mig att vakna till oftast och att bara resa sig upp ur sängen är inte helt enkelt. Nåja som allt annat så gör man det i slutändan. Tur att man kan få en liten lugn stund hemma iaf innan man åker iväg. Inte många minuter men det gör sitt till.

I övrigt så är det lite typiskt att när jag fixat en överraskning är personen i fråga inte närvarande. Lite trist men men...

Jag var och fikade med Kattis, Linus, Carro och lilla Alice igår. Alice har fyllt år så vi fixade en liten present åt henne och fikade lite. Ursöt är hon :D det märks att det var länge sen jag träffade henne sist för hon är verkligen så stor (2 år). Jättekul att se henne växa!

*sjunger lite med lite i here's a plea from my heart to you, nobody knows me as well as you do* jepp DM snurrar fortfarande ;)

Schack och tacos

Har tillbringat dagen med att titta på schackspelande elever och dom gjorde jättebra ifrån sig. Vi gick vidare till nästa omgång som är i Västerås, om undras om det inte var riksfinal till och med. Jag är jättestolt över dom!

Nu har jag landat hemma hos systeryster för en taco-kväll. Några kompisar kommer över och säkerligen står melodifestivalen på i bakgrunden sen också. Lugnt och skönt! Hann med en fika hos Carinne på vägen hit också. Blir en lugn kväll och det känns skönt!

Tjingeling!

DM-period

När det gäller musikstilar är jag verkligen en periodare. Jag evighetskör en viss artist när jag blivit inspirerad :D Just nu plöjer jag nästan bara Depeche Mode. Lyssnade massor på dom när jag var runt 15 och sen har det varit rätt lågt sen jag flyttade hemifrån. Nån låt här och där bara. Förra våren frågade sen Carinne om jag skulle med henne och Jonas på DM konsert på Stadion. Visst, varför inte tyckte jag. Blev inspirerad och lyssnade igenom det mesta av dom, framförallt Playing the Angel eftersom den var senast.

Depeche


Konserten var kanonbra :D Nu har jag alltså fått en DM sväng igen och kör nästan bara dom. Blev inspirerad av T som hänger i en kanal och nästan alltid spelar DM. Sen blev jag fast helt enkelt. Har fått lite nya remixversioner av honom också så det är kul att se vad det finns, även om jag måste säga att orginalversionerna alltid är bäst!

Så fredagskvällen här hemma hos mig är en del bloggande, en del genomläsning av foruminlägg, många delar DM under tiden, en del mjölk och en del godis.... bara att blanda och servera :D

länge sen nu!

Ja, jag vet att jag inte skrivit på eeeeevigheter :D oroa er inte dock. Allt är bra men jag har bara jobbat fööör mkt förra veckan. Hoppas på en bättre vecka nu iaf :D

Helgen som varit var riktigt trevlig! Carinnes bror Seb och hans Dim kom hit och vi hjälpte henne flytta på lördagen. Full rulle men det gick riktigt smidigt. På kvällen var vi ut och dansade och hade väldans trevligt! Sen lugnt på söndagen med en fika på Hälls med Kattis.

Igår började jag i en kör. Praktiskt nog är den på skolan och vi är få men hade grymt kul! Jag har glömt hur mycket jag saknat att sjunga... längtar redan tills på måndag då vi kör igen!

nåja kort och koncist men ett livstecken iaf. Kram på er!