Yey! Beställt telefon! Xperia blev det

Yey! Beställt telefon! Xperia blev det


Tuffingen tittar på sin nya ba-ba-pa-pa t-...

dsc00326 (MMS)

Tuffingen tittar på sin nya ba-ba-pa-pa t-shirt :-)


solig lördag

Det känns som en riktigt bra dag idag. Man blir glad bara av att titta ut genom fönstret och inse att det är sol ute! :D

Igår var jag och Kattis på ett instruktörspass med cirkelgym. Det verkade riktigt vettgt så vi köpte ett 10kort för att prova och se om vi tar oss iväg som vi ska. Förhoppningsvis blir det fredag eftermiddag så då tar jag mig dessutom från jobbet i vettig tid ;) Det är på nyöppnade
Motionsform (gamla systemet vid krämaren).

Igår kom också mamma ner till stan. Milla och Jonas hämtade henne och var på ikea medan jag tränade men sen landade alla hos mig och Jonas lagade mat (fylld lövbiff med pommes, beasås och grönsaker, MUMS! och jag åt inga pommes, yey!).

Mamma slaggar här och ska vara på en släktforskningsgrej på Conventum i helgen så nu har hon åkt dit och var jättepeppad när hon ringde och uppdaterade. Verkar va mkt intressant där. Kul för henne!

Själv har jag en lugn och skön morgon. Lite slösurf, har tvättat en maskin och nu ska jag försöka fixa lite innan jag tar mig upp på stan för en fika med Kattis och kanske titta hur mobilmarknaden ser ut. Jag är lite sugen på en ny faktiskt... ;) VI får väl se!
Tjingeling!

Lycka är en torsdag med bästa kören!

Lycka är en torsdag med bästa kören!


yoga

Idag var jag på ett prova-på-pass med kundalini yoga. Det är en exkollega som heter Johanna som har det och det var såååå skönt! Jag ska definitivt fortsätta! Hon var med i tidningen nyligen. Läs själv på NA-länken.


Bästa fyrverkeriet jag sett live faktiskt

dsc00320 (MMS)

Bästa fyrverkeriet jag sett live faktiskt


Fyrverkeri vid slottet

dsc00323 (MMS)

Fyrverkeri vid slottet


Fullrulle på våghustorget som mot aktivite...

dsc00310 (MMS)

Fullrulle på våghustorget som mot aktivitet till kungabesöket


Fullt med folk på stan för kungabesök.

dsc00309 (MMS)

Fullt med folk på stan för kungabesök.


Efter typ 3 års uppehåll har jag åkt på in...

dsc00308 (MMS)

Efter typ 3 års uppehåll har jag åkt på infektion i foten igen. Förhoppningsvis lindrig variant


Friluftsdag

dsc00303 (MMS)

Friluftsdag


Jahapp, gick inte idag heller. Har däremot...

Jahapp, gick inte idag heller. Har däremot haft ett suveränt styrelsemöte ikväll. Happy!


Innan jag lämnade Anna-Lena och Lasse så b...

dsc00302 (MMS)

Innan jag lämnade Anna-Lena och Lasse så blev jag styrkt av en machiato i söta gaudi koppar. :-)


Fullpackat hem till örebro igen. Hoppas ko...

Fullpackat hem till örebro igen. Hoppas komma med när jag löser biljett på tåget för det var fullt när jag försökte köpa i automaten ;)


Bara lite kär

dsc00301 (MMS)

Bara lite kär


Sötisarna!

dsc00300 (MMS)

Sötisarna!


Sickan :-)

dsc00293 (MMS)

Sickan :-)


artikel

Min vän Cicci (kompis från Uppsala-året) jobbar nu i Alexandria och här är en artikel om henne. :D

Femte gången i rad :-)

dsc00292 (MMS)

Femte gången i rad :-)


Vackert!

dsc00290 (MMS)

Vackert!


Cykeltur till lindholmen med jobbet. :-) t...

dsc00288 (MMS)

Cykeltur till lindholmen med jobbet. :-) tur med vädret!


Nyklippt :-)

dsc00286 (MMS)

Nyklippt :-)


Mums med blåbär!

dsc00285 (MMS)

Mums med blåbär!


babies, babies, babies!

Jag tror att det är babyfeber överallt nästan nu. Det känns så i alla fall och jag är jätteglad för alla som har småbarn eller väntar nu. Det är en vemodig känsla också eftersom jag älskar ungar och gärna skulle ha en hög, men inte utan hela paketet liksom. Jag vill DELA det med mannen i mitt liv men dessvärre är han inte direkt lätt att hitta...

Tack och lov så fick inte jag och Kenneth barn... fy vilket helsicke det hade varit! Nu var det bara att plocka ihop de få grejer han hade här och vinka hejdå... Däremot blev han pappa till en son ju i början av juli... tja, bara att räkna månaderna så ser man att vi var fortfarande ihop när hon blev gravid... det är bara att konstatera att jag aldrig kommer att kunna förstå hur man kan göra så.

Millas lilla underbara pyre ser jag verkligen fram emot. Hon gjorde riktiga aliensparkar sist jag var där och hälsade på och det är häftigt att se och känna och man kan bara föreställa sig hur det blir när hon är riktigt höggravid hehe Nu är hon ju bara i vecka 29!

Min korridorsfamilj fick tillökning också nyligen. Daniel och Camilla fick en bedårande liten Ruben så självklart ska jag i rollen av korridorsmamman dit och inspektera tillskottet nån gång framöver ;) Bilderna är underbara iaf!

Ser fram emot att få se Eurydis lilla underverk nån gång framöver också och jag gläds enormt över gravida vänner hihi. I brist på egna så är det tur att man har dom i närheten och fler blir det!

Annars har jag återknutit bekantskapen med en charmig, gammal vän. Mycket trevligt faktiskt! Tiden går fort men roliga minnen finns kvar!

Jag och Linda har varit på stadsvandring. ...

dsc00278 (MMS)

Jag och Linda har varit på stadsvandring. Klart trevligt och nu vet jag mer om min egen stad än jag gjorde innan.


dreggel

hm, undrar om det är bra eller dåligt att ha sett säsong 1 av Cougar town på två dar... Bara att konstatera att jag också vill bo där och ha en granne som Grayson... suck

sista bilderna

Sådär, nu har jag lagt upp dom bilder jag köpte från fotograferingen. Grymt kul grej var det iaf :D


tre till


Cougar town

Tack för tipset Kattis! Har först nu upptäckt Cougar Town. Det är en serie med Courney Cox och lagom fånig, överdriven och helt underbar! Ganska mycket galen-Monica karaktär i henne där och ME LIKE!

Imdb länk

Kanal 5 länk


två bilder till

Det är lite trist att spegelbilderna är så uttjatade men jag är nöjd med dom så ni får se dom iaf. Känns som om "alla" tagit såna nu men men ;)


Kul att fotas ibland :D

Kattis fick en inbjudan till The Studio för att leka modell för en dag och hon frågade om jag ville följa med som hennes gäst vilket jag givetvis ville.

Man skulle komma dit utan makeup så fixade dom det där och stylade håret lite lätt och sen skulle man ha med tre ombyten. Klart roligt var det iaf och dom var mkt trevliga allihopa! Här är tre av dom tio bilder jag köpte :D

 

 

 

 


Och så här glad blev Hugo när vi kom!

dsc00273 (MMS)

Och så här glad blev Hugo när vi kom!


Nöjda efter en bra dag. Nu fattas bara mid...

dsc00275 (MMS)

Nöjda efter en bra dag. Nu fattas bara middag!


På g :-)

dsc00271 (MMS)

På g :-)


Utflykt till Stockholm. Jag och Kattis ska...

dsc00260 (MMS)

Utflykt till Stockholm. Jag och Kattis ska fotas och Hugo ska göra stan med sin pappa. Vi hoppas att vädret är bättre i sthlm!