still alive :D

jaja, say no more, jag vet att jag varit urusel på att skriva :D kan bara säga att jag inte tillbringar så mkt tid framför datorn längre (helt otroligt, eller hur, men ändå sant!)... har fullt upp med jobbet också nu med nationella som varit och betygen som strax ska in... busy busy!

Allt är iaf bra, helt strålande faktiskt! *ler lika mkt än*

Skickar en kram till S, saknar dig vännen och hoppas du är ok. *KRAM*

Vovvisar

Igår och idag har vi haft lite hundmöten :D Jag, Kenneth och hans Jack Russel Marwin var över till syrran, hennes sambo Jörgen och deras två hundar Smilla och Kira. Dessutom kom Jimmy och hans Border Collie Molly också dit. Det blev tacos som vanligt och stackars Marwin fick det slitigt eftersom Smilla just är klar med sitt löp och Molly börjar löpa snart... inte lätt att va ensam hane då...

Idag kom sen mina föräldrar ner så vi var dit och åt lite mat från Coco Thai och så var vi ute på gården med hundarna och lekte lite. Hade med nya systemkameran och här är några av fotona:

image45


Smilla och Kira försöker vara knähundar men inte riktigt med samma resultat dock... ;)
image46
Pinnar är nog det roligaste som finns nästan...helgen i bilder

Under helgen gick vi en bit längs den vackra Tännforsen
(tror jag iaf den hette). Solen strålade och det var en jättevacker dag!!
image40

Det var kul att experimentera lite med kameran trots att jag naturligtvis glömt min nya systemkamera hemma *suckar*

Många sorters fisk finns det... ;) Eller fiskmotiv åtminstone!
image41

En annan fors började lugnt och vackert innan den blev starkare. Vackra färger hade den också.     image42
Den här vyn kommer från Flatruen (stavning?) som tydligen är vid Sveriges högst belägna väg (975 möh). Vacker vy var det iaf, även om det blåste svinkallt!image43

Sen mötte vi en vacker varelse på vägen hem också :D Stod och betraktade oss ganska länge faktiskt.

Ni som känner mig vet att jag fotat MKT mer än detta men jag måste tänka på att inte sega ner folks datorer mer än nödvändigt också ;) Sidan ska ju gå att öppna hyfsat normalt är det ju meningen.

Måste gå och få nåt vettigt gjort, har fastnat framför datorn hela dan idag och det känns i rygg och axlar... fy på mig! Dax att hänga tvätten så man åt minstone gjort nåt vettigt idag *s*


diverse länkar

Snubblade över http://www.travbuddy.com när jag var inne på http://www.facebook.com/ och surfade runt lite. Klart kul grejer. Travbuddy är kanske lite mer praktiskt eftersom jag har lite internationella kompisar också... annars var jag mest inne på att använda http://www.resedagboken.se/ för resor. Nån som använt travbuddy eller resedagboken och kan kommentera för eller emot?!

Facebook har jag hamnat på rätt mkt nyligen. Det är en sorts community med syfte att hålla kontakt med folk typ. Det roliga är att ett gäng utbytesstudenter jag jobbade med för tio år sen har landat där så det är ganska många jag fått kontakt med igen vilket gör det extra kul!

Nåja, appropå resor så har ni här min världskarta:
http://www.travbuddy.com/widget_map_display.php?id=346388