Paris i sommarväder :D

Sorry! Det tog mig lite tid att fixa uppdateringen! Helgen var kanooooon men sen fick jag med mig halsfluss hem och har legat däckad hela veckan typ så det har varit mindre kul...

Vi kom ner ganska sent på fredagkvällen och siktade mest på att inkvartera oss på hotellet och vila inför lördan. Det blev en god natts sömn och på lördagen vaknade vi pigga och peppade och gick ner till stan för att njuta av det underbara vädret. RIktigt sommarvarmt var det vilket var underbart skönt efter gråkalla Sverige!


 

Vi tog det lugnt och promenerade genom stan, fotade triumfbågen och Eiffeltornet på avstånd och bara njöt av livet :D Sen tog vi ett pendeltåg till en förort där Carinnes vänner Fred och Philippe bor med sina söta två flickor. De bjöd på lunch och det blev ett mkt trevligt besök. Jag har träffat dom förut dels i Paris och även i Örebro när dom hälsade på.

Sen blev det av hemåt mot hotellet för att byta om inför kvällen. Vi tog oss iväg till Stade de France. Arenan firar 10 års jubileum i år. Jag shoppade en t-shirt och så gick vi in på arenan och insåg att våra ståplatsbiljetter där det stod golden circle verkligen va golden.... vi hade biljetter till området precis nedanför scenen!!! Suveräna platser och man såg jättebra!
 Sen måste jag erkänna att konserten i sig inte var lika bra som den i Rom för 2 år sen. Hon körde mer hårdrocksvarianter där hon själv spelade gitarr och sen måste hon sjabblat till nåt med öronsnäckan eller vafan det är för hon sjöng falskt på flera låtar faktiskt, vilket hon inte gjorde i Rom. Borderline var helt bedrövlig i verserna! Annars var det kul att hon gjorde många gamla låtar och sammantaget är jag ändå MYCKET nöjd med att jag gick på konserten. Oavsett vad så får man underhållning och en show! Favoriten var nog en lugn version av Evitaspåret: You must love me, och versionen av La isla Bonita var också bra :D

Vem vet, kör divan ännu en turnéomgång så åker man kanske på den med ;) det har definitivt blivit en kul grej! Tack för sällskapet Carinne!

MADONNA!!

Imorrn drar vi till Paris och på lördag smäller det!!! Det ska bli sanslöst kul! Håll tummarna för bra väder!!!


Bilden är från konserten i Rom 2006

Par i Pop - Polaren Peter ;)

Min gamla korridorsgranne har lagt ut hans och kompisen Davids låtar på myspace. Det går att lyssna på dom där på användaren Par i Pop (paripop).

Peter och hans gitarr (han lånade morsans gamla gitarr i början av sin karriär eftersom jag aldrig fick fingrarna ur och började spela som jag tänkt) kommer alltid att vara  ett varmt minne från min studenttid! Därför är det SJÄLVKLART att man gör lite reklam för hans musik också!

Kram på dig Peter och även till din Lena och lilla Eloise!

Personlighetstest

Nejdå jag har inte somnat ;) bara haft mkt på jobbet och varit oinspirerad att skriva nåt! ;)

Snubblade över ett personlighetstest på nätet utifrån Myer-Briggs. Vi har gjort Myers-Briggs testet på jobbet och det stämde riktigt bra. Jag var en ESTJ personlighet - de snälla poliserna tror jag dom kallades ;)

Här är resultatet av nätversionen:
Din personlighetstyp:
Praktiskt lagda, traditionella och välorganiserade. Fysiskt aktiva. Ointresserade av teoretiska frågor om de inte ser en praktisk tillämpning. Besitter en klar bild av hur saker och ting ska vara. Lojala. Arbetar hårt. Ofta ledare, med mycket god organisationsförmåga. “Goda medborgare” som värdesätter trygghet och lugn.

Karriärer som skulle kunna passa dig:
Militärer, affärsföreståndare, chefer, poliser, domare, ekonomichefer, lärare, säljare, regeringstjänstemän, försäkringsagenter, vårdchefer, handels- och tekniklärare.

Mitt svar på frågesidan ser du om du klickar
HÄR

Vill du också göra testet kan du klicka HÄR

bra början, sämre slut..

Ännu en helg är över.  Som rubriken på inlägget så började den bra och slutade mindre bra...

I fredags blev det spontan-bio-besök med Carinne och Sara. Vi såg Mamma Mia och jag hade noll förväntningar på den och blev glatt överraskad. En film med enkel underhållning och feel-good-känsla, klart sevärd iaf, sen kanske man inte behöver ta den på bio men den funkar helt klart! Vi gick vidare till O'Learys efteråt och tog ett glas vin innan vi bröt upp och drog sig hemåt. Skönt med sådana fredagar faktiskt. Jag var trött innan men blev piggare av att göra nåt och så vet man ändå att det inte blir nån sen kväll ute eftersom alla jobbat och är halvtrötta.

I lördags åkte jag till Kattis och Linus för att inviga den nyrenoverade stugan på kolonin med en kräftskiva. Stackars Kenneth som legat sjuk i feber och förkylning sen i torsdagskväll var tvungen att banga kräftskivan. De har gjort om den lilla stugan där så den blev jättefräsch. Snacka om skillnad från när jag såg den förut. Kanonmysigt verkligen! Jag önskar att jag var lite bättre på inredning men det är bara att inse, det är inte en av mina talanger...

Sen kom det sämre... i söndags började halsen tjockna till. Jag vilade, pimplade vätska som en galning, såg till att bomba med vitaminer, vila och sömn men inte fan hjälpte det. Vaknade idag med feber så jag är hemma med snorig näsa, tjock hals och en värkande kropp... suck ingen höjdare... jag har inte tid att vara sjuk!!