Distraktion

Betygsperiod gör som alltid att man blir lite knasig av jobbstress. 

Nu är det lite långledigt över Kristi flygare så jag tog en tur hem till Viks. Syrran skulle också hem med sin familj så vi är alla samlade. 

Det blir en det "Motter", följt av allt från att leka nåt till "vad gör duuuu?" till "jag älskar dig motter" ❤️ Klart moster Tina smälter. Hon vet vad hon gör den ungen. 😉
Mer än en kör

Lille Lasse sitter och gråter. Borta är hans fiskarebåt. 

Det är en rad från en av låtarna vi sjöng på konserten förra helgen och den vaknar jag med på repeat i skallen idag, i min stämma såklart. 

Jag älskar verkligen att sjunga med KFUM Voxette. En magisk känsla när vi skapar ihop. Det blir nån supersymbios med Anna när det blir riktigt bra och såna stunder blir man hög på... ❤️

Mamma ❤️

Jag älskar min mamma! 
Grattis på mors dag ❤️Örebro

Jag gillar min stad. Lagom stor, och vacker! 
Störande

Ibland är det frustrerande att man inte kan styra känslor. Puckot K har några släpande oavslutade affärer med mig och när han inte sköter sin del och jag behöver jaga reda på honom och påminna honom så påminns jag igen om all hans skit.

Jag vill inte behöva påminnas om det och jag blir förbannad på mig själv för att jag reagerar på det och mår dåligt av det. Jävla ärkenöt. Han kan dra åt helvete helt enkelt. Önskar att jag bara slapp ha med honom att göra.

Läser du det så se till att hålla vad du lovar så jag slipper jaga dig!

Vad är väl en bal på slottet?

Eller en astronaut i klassrummet?! Min klass får besök av Christer Fuglesang i veckan. Lite ballt faktiskt 😃

Avbrott

Jag märker att jag varit hemåt mer i vår. Jag misstänker att det har med avkoppling att göra. Jag stänger av huvudet. Dock hade jag gärna stannat längre. Jag vet att kommande vecka blir intensiv och jag bävar.