Julhelg och allt sånt där...

Den här julen har flutit på riktigt smärtfritt. Gubben min är inte så förtjust i jul men har tålmodigt stått ut med firandet. Vi var hos mina föräldrar på julaftonen och syrran med sambo var också hemma då så det blev lugnt och trevligt. Vovvisarna slet förnöjt upp sina pipleksaker och de slutade snabbt att pipa :D (däremot fortsatte gubbarna pipa eftersom dom la beslag på själva pipgrejen... lite irriterande ibland men men hehe).

På juldagen åkte vi till Hällefors och åt mat hos Kenneths mamma samt lämnade presenter. Bror Andreas följde med oss tillbaks till Örebro igen så vi stannade en stund hos honom i lägehenten innan vi åkte hem till mig.

Sen har veckan rullat på. Kenneth har jobbat torsdag-fredag och jag har bara slappat :D Det blev lite julrea shopping med päronen som kom ner på torsdagen och på fredagen åkte jag och Kenneth till Västerås och shoppade dvdspelare och ett antal externa hårddiskar på Media-Markt eller vad det nu hette. Trevligt ställe var det iaf ;) fast pank blev man!

Efter en liten vattenläcka köpte vi nytt akvarium också, mycket större :D över 200liter så naturligtvis har vi fyllt på med lite mer fiskar också. Det blev jättefint faktiskt!

ljus i mörkret

Det har varit en intensiv helg :D Strax efter lunch åkte jag från skolan i fredags för att hoppa på bussen till sthlm och Cinderella båten. Vi var väl en ca 24st som åkte från klubben och det var riktigt trevligt! Kenneth och jag tar båda det rätt lugnt med drickandet men då blev det desto mer shopping... oj oj oj...

Just nu mår jag faktiskt lite illa. VI har softat lite med film (I robot som går på 3:an) och moffat godis i massor. Det värsta är ju att  om det står framme så kan man ju inte låta bli att äta... BURP säger jag bara...

Annars har vi haft en skön sovmorgon idag och gick inte upp förrän 12! Milla och Jörgen bjöd på 3 rätters middag när vi kom hem igår kväll. Riktigt najs! Sen stupade vi rätt tidigt. Fashinerande hur trött man kan vara trots att man varit städad hela resan.

Idag har vi varit till Rosendahls ryttarförening och sett på deras julshow. Ett av paren som var med på resan driver ridskolan. Det var jättemysigt faktiskt! Tyvärr har jag ingen superblixt än så fotona blev inte mkt att ha men här är deras lucia. Sen fanns det såklart tomtar av olika slag samt även några smurfar :D

Nåja, tack för idag. Imorrn är det nobeldan, undras vem som får pris på OPskolan då!? :D

image66kryssningsdax

Allt väl här trots att jag inte bloggat på år och dar! Det går verkligen i perioder :D

I helgen blir det en 24h kryssning till Åland med mc klubben! Ska bli riktigt trevligt och i princip alla har med sina respektive så det blir kul att träffa dom med!

Annars rullar allt på och nu är det snart jullov!
Tjipp!
/T