andra plats denna vecka!

Par i Pop lyckades knipa andra platsen på Dalatoppen den här veckan. Grattis till dom! Dax att rösta på dom igen en sväng, kolla tidigare inlägg för att se hur!

kan nån tala om för mig...

... varför jag jobbar när jag är ledig? SUCK!

Jag spelar en låt istället.... En gammal klassisk artist som man dansat oräkneliga tryckare till på Alfagården när man va 12-13 år eller nåt, fast då främst till Another day in paradise. Jovisst pratar jag om Phil Collins :D Still going strong som man säger! Här med Can't stop loving you.


Vocal six konsert!

I onsdags (22/10) var jag med ett gäng tjejer från kören. Vi var och såg gruppen Vocal Six på konserthuset. Egentligen var jag dyngtrött men när man väl kom dit blev jag jättepeppad och skrattade flera gånger. Kanonkul att komma iväg och man blir så nöjd när dom är bra! Här ser ni ett youtubeklipp på dom när dom gjorde en grej i vegas förut.

 

Par i pop erövrar dalatoppen ;)

Röstningen ledde till att dom kom in som trea på dalatoppen :D kul! Nu kan man forstätta rösta på samma länk. Dom var nämligen bara 16 röster från första platsen så det är definitivt ingen omöjlighet. GO PETER!!

Röst, röstning och gäsp

Ska iväg imorrn med KFUM Voxette på KFUMs sångarting i Sthm. Det ska bli kul att komma iväg och sjunga hela dan nästan men samtidigt är jag GRYMT trött och stressad och just nu önskar jag helst att jag fick vara hemma och sova hela helgen. Nåja det blir nog kul när jag kommer iväg!

Appropå sång och röst så är det dax för lite mer röstningshjälp.

Den sunkiga tävlingen jag nämnde sist var väldigt trist. Sidan blev hackad och ägarna gjorde inte så mkt åt det i princip så den kändes inte direkt så rättvis men men, jag vetefan om den hade blivit så bra om de gått vidare när ägarna inte kunde hantera hackningen... nåja...

Par i Pop är nu utmanare på Dalatoppen med låten 'Paus' istället!

-----------------------------------------
Gör så här för att rösta på Par i Pop:

Alt. 1: Gå in på
http://radiodalarna.cepus.se/mia/dalatoppen/poll.asp (du kan rösta t.o.m onsdag kl 14)
(Det är en liten registrering, men mycket mycket enkel)

Alt. 2: På måndag mellan kl 15.30 till 16.30 ringer du 099 55506 så ger du automatiskt Par i Pop en röst.

-----------------------------------------

Resultatet av omröstningen presenteras i P4 RadioDalarna på torsdag (23/10) kl 11.00 - 11.30. Kommer de in på Dalatoppen, så har de chans att ligga kvar i max 10 veckor. Och då behöver de förstås rösthjälp i 10 veckor! smile1


Nu ger jag upp för idag, ska plocka iordning inför imorrn och sen ska jag nästan försöka sova. Börjar närma mig skrämmande nivåer snart och det känns inte bra... får sjunga bort det imorrn och skaffa lite positiva vibbar istället! Wish me luck!

Hjälp till att rösta!

Min gamla korridorsgranne Peter är med i en musiktävling med duon Par i Pop som han har tillsammans med kompisen David. Dom behöver din hjälp!

Gå in på http://www.millerfreshsounds.se , registrera dig, och ge sedan din självklara 10-poängare till låten Växa upp som "Par i pop" deltar med. Du hittar deras låt på "topplistan" eller under "senaste". Ge oss din röst redan idag, men senast den 14/10.
Sen finns dom på http://www.myspace.com/paripop om du vill lyssna ner på deras album Blandband.

*********************************

Dagens andra musiktips kommer från youtube. Via tips från en bekant på nätet hittade jag den här tjejen med mkt vacker röst.  http://www.youtube.com/user/Elolinona