Nöjd Tina!

Brett leende!


GT

Bra plats hade vi också 😃


Förband

Trallvänlig musik, hemsk look på en annars söt tjej!


Sällis

Stefan var den som kom med det suveräna förslaget om konserten!!


En somrig kväll

.... Tillbringades igår på GylleneTider i Brunnsparken. Grymt bra konsert!!


Storön

Den här kåken på Storön i Barken har morfar byggt ihop Tore. Dom hade sommarstuga där fram till 1959 då dom sålde sin del och köpte marken här i viks där de byggde nuvarande stugan.

Virket till deras kåk här och den ovanför, som mormors bror Sanfrid byggde, hämtade de från nån rivningskåk ungefär vid Mariaskolan i Fagersta. Lite kuriosa. 😉


Fångst

Trots mörka moln i bakgrunden på förra bilden så var vädret ljuvligt! Ralf och jag fick varsin gädda men båda släpptes tillbaks då vi inte äter gädda.


Fisketur

En fin sommarkväll som idag var det perfekt att åka ut på sjön. Jag, mamma, pappa och morbror Ralf åkte en sväng och hade drag (efter motor dock, inte rodd).


Lassie

Jag blev tvungen att ta en Lassie när jag såg den på Waynes idag. En liten flashback till alla lassies jag drack sommaren '97 när jag reste runt i Indien. Det var minst en lassie om dan i nästan två månader. Sjukt att inse hur länge sen det var...


Bikupa

Ibland snurrar så mycket i skallen att man inte får ut nåt alls. Får sova då kanske det är mer ordning imorrn!


Ett gott skratt förlänger livet.

Isf får jag leva längre. Åh vad jag skrattat gott i helgen!


Inte mitt smartaste drag...

... att dra ut till Strömpis o hinka lite vin när man inte packat o ska åka med tåget 9.18 dan efter.

Nåja, det var värt det för vi hade riktigt kul och Kodjo Akolor var helt ok ståuppare! Jag är bara liiiiite trött idag så att säga.... Liiite....


Över glocalnet iaf

Men jag är lite låg ikväll. Vet inte riktigt varför. Lite frustrerad över att jag inte hann så långt jag ville idag och humöret gör att det är en sån där kväll då man helst bara hade kurat ihop sig intill nån i bara gosat lite. Nåja time will tell.

Dax att läsa nån sliskig kärleksroman o sen sussa. Natti natti!


Mer Open Art

Igår när jag strosade på stan passade jag på att upptäcka de delar av Open Art som var i Vågen och Krämaren. Alltid intressant!


Förbaskade huvud

Ibland blir man bara så trött på såna där negativa tankespår som drar igång i skallen.

Dax att be dom dra åt pepparn och göra nåt åt saken. Som tur var så finns det positiva saker som kanske kan ta över. Time will tell!

1kg första veckan. Ber till högre makter att det kan fortsätta så.
Men nu är det natti! Ny dag imorgon!


Nackspärr, eller nåt sånt

Vaknade imorse och kände mig rätt ok, om än trött. Men ju längre morgonen gått så har det börjat dra nåt i nacken det känns som en tråd från ena skulderbladet och upp till huvudet och den tråden spänns mer och mer. Inte najs. Kanske ska försöka boka in massagen jag köpt på dagens deal?!!

Nåja, först lite ärenden. Jag började med fotvård för att hon skulle kolla av hur min stortånagel mår. Den varar, mysigt värre, men verkar i övrigt rätt ok. Inte tog hon betalt för den kollen heller, det kallar jag service!! Kan varmt rekommendera
Barfota.net för det är guld värt och dom är så proffsiga!

Idag är kaffe min vän. Dax för ny "fastedag". Annars har jag spanat lite på födelsedagspresent till gudsonen och ska snart förbi gymmet för att förnya årskortet. Gött med semester.


Allsångsfredag!

I fredags var det säsongspremiär för allsång på Strömpis. Självklart var jag och Ingela där. Kvällen började dock redan vid tre med lite vin och mat på O'learys med Kattis. Riktigt trevlig kväll!!