Kunde inte låta bli

Mikael Wiehe är en ikon. Jag kunde inte låta bli, en selfie var ett måste! Han var riktigt trevlig dessutom.


Ödet?

Jag har haft två kassa dar nu med magont, tappat rösten i princip och förkylning så humöret har inte legat på topp utan jag har grottat in mig hemma med böcker och tv.

Idag märkte jag att rösten började funka igen åtminstone så när telefonen ringde vid fyra och Anders från Larsen Produktion undrade om jag var intresserad av att jobba ikväll så hakade jag på. De på Stadsträdgården behövde någon till kassan. Snabb dusch och inom en timme var jag där för instruktioner. Det var rätt enkelt och jag lärde känna en av vakterna, Camilla, och babblade en del med henne när det var lugnt.

Vid åtta började konserten och det var Wiehe, Plura och Ebba Forsberg som gjorde sin konsert American Songbook på svenska. Jag hörde musiken och kunde se sista delen av konserten när kassan stängt. Attans vad bra. Tänk om jag hade missat dom! Det var ödet. Sitter och youtubar lite favoriter. Wiehe har ett sätt med ord, det blir så vackra översättningar! En missig dag som avslutades i lycka. Det var nog ödet :D Jag behövde det här idag!

Rullar hemåt igen

Det har varit sköna softade dagar hos Mariah och Jonas och deras två charmtroll!

Eftersom de har pool så var det självklart ett dopp varje dag, och så grillning varje kväll! Livet på en pinne 😜 Kul att hinna ses lite!

Enda nackdelen äg att min röst helt plötsligt lagt av. Jag är inte förkyld i övrigt, men rösten är riktigt off. Vet inte när jag sist tappat rösten så här. Tur att man sitter på tåget idag så man håller tyst...


Rullar genom Sverige

Solen lyser, klarblå himmel och Sverige i grönskrud. Vackert. Jag älskar verkligen det svenska landskapet, speciellt på sommaren.

Nu rullar jag ner mot Lund för att hälsa på Mariah i Veberöd. Ska bli trevligt. Med det här vädret är det praktiskt att de har pool också 😜

Jag älskar semester!


Starbucks

Det blev en tur med päronen till Västerås idag. Lagom softat med lite diverse besök, bla ny skrivare till dom och ett snabbstopp på Starbucks för mig!


The observer

Ibland känns det som en mystack där folk bara ränner runt som små myror.

Sitter på Espresso house och tittar på folk eftersom jag inte orkade shoppa idag. Ganska skönt att inte behöva ränna runt ibland!

Bok är också najs att ha med!