Teori och praktik.

Att det ska va så förbaskat svårt liksom... Tidsoptimist som jag är så hann jag inte klart idag så det blir en sväng till jobbet imorrn bitti. Blääää 
Jag hade räknat med att få röja klart här hemma istället men icke sa nicke. 😞

Det blir att försöka fixa priolista på vad dom måste fixas.  Lyx

Ibland är det små saker som blir vardagslyx. Som att sitta i fotbad hos Barfota och bara njuta medan lite avslappnande musik spelar i bakgrunden. 
 
Extra välbehövligt med min strulande tånagel. Den har växt ut halvvägs iaf. Men skönt att få dom lite fina när det väntar en sandalsäsong i Indien om några dar. Yes!
Galet mycket

Jag gör på tok för många timmar på jobbet just nu. Galet. Men man står ut när man vet att Indien hägrar inom kort. Längtar!! 

Stuck

Cederberg/Orreteg (stavn?!) gör verkligen musik som fastnar. Vi sjunger flera av deras sånger i kören och dom dyker upp lite då och då i skallen. Tur att dom är bra iaf. 

Med masken på...
Och lite mer mat detaljer. Halloweenmiddag


Kattis och Hugo bjöd på en läskig middag idag. Spöklik dukning, bål, blodiga fingrar, pumpapaj mm mm. Givetvis höll jag på att tvärdäcka framför tvn (Puhs halloweenfilm). Paltkoman känns än... Ett gott tecken på en delikat middag!Min gröna mask hänger på stolen. Observera den snygga pumpan! Sjukt bra!


Höstfärger

Idag var en sån där strålande höstdag med dol sol lyste upp alla fina färger! Jag hoppas det blir en lika fin dag imorgon!


Pizzatime!

Idag blev det hemmagjord pizza. Mums!

Hugo och Kattis fixade maten. Jag åt 😉


MiddagsbjudningIkväll bjuder Hugo på middag. Pannkakor och potatis! 😉