En natt i England

Pust, problemet med byte av flyg är förseningar... Vi hade tight med tid när vi skulle av i Stanstead på väg hem. Till vår lycka landade vi i tid... men sen stannade planet på en landningsbana eftersom ett annat plan fortfarande var kvar på "vår parkering". Mycket nagelbitande men efter typ 15-20 min rullade vi in. Vi kastade oss upp och många snälla släppte ut oss fort och sen var det bara att springa. 

Dessvärre var ödet emot oss igen och ett "tåg" som tar oss till terminalen stod still pga fel i typ 15 min till. Vi bestämde oss för att prova gaten ändå och tog oss in genom tillen, rusade till säkerhetskontrollens fast lane. Biljett till den funkade dock inte med kort och vi hade såklart inte pund. Damen i kollen var gullig och släppte igenom oss ändå. 

Carinne rusade i förväg men trots hennes speed hann vi inte. Helt slut pausade vi för lite frukt och vatten eftersom vi var helt slut. Sen blev det biljetter till morgonflyget 8.20 (sitter på det och skriver nu) och ett rum på Radisson bredvid flygplatsen. Efter en ljuvlig middag (men många asgarv eftersom vi var helt övertrötta) så blev det dusch och sängen. En erfarenhet rikare 😉Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback