en småkylig dag i skogen

delvis i alla fall... Jag väcktes vid 9 av min darling som undrade om jag skulle med honom ut till endurobanan *gäsp* Fastnade vid NCIS igår (senaste besattheten) och somnade vid 3 inatt men jag insåg att det var ett ypperligt tillfälle att ställa tillbaks dygnet så jag slängde på mig lite kläder, fixade lite kaffe och slängde ner ett paket saffransgifflar och hakade på. Det var tur att jag byltade på mig för det var -2 grader och snålblåst så det blev lite kyligt men jag frös faktiskt inte (hade michelin jackan på mig vilket gjorde susen).

Tyvärr var det lite mörkt i skogen trots att vi var tidigt ute så kameran ville inte fota som jag ville så det blev inte så mkt bra bilder men lite foton blev det iaf.



Sen åkte vi förbi Kenny och hans fruga (Emelie om jag inte minns fel) och lilla Alvin för lite fika och bilköp! Den vita Ford Scorpio Kenneth kört omkring i börjar sjunga på sista versen och kräver ganska mycket pysslande för att gå igenom besiktningen nu så han har lagt upp den på blocket istället och köpt Kennys Ford Escort från '98. Han fick ett riktigt bra pris och bilen verkar va fräschare än Scorpion så det va najs!


Annars har helgen varit lugn. Jag var hemma i fredags med migrän (som tur var inte den värsta versionen). Den var envis och jag var seg i lördags också och gjorde inte många knop utan ett besök på ICA var väl det mest avancerade under dan...

Milla kommer tillbaks idag. Hon åkte till Viks förra helgen och har softat hos päronen men hade möte på klubben (hund) och kommer ner för att packa klart grejer och lite sånt på en gång så jag får gosa hund ikväll!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback