Sista dagen

Millas älskade vovve Smilla somnar in imorgon lunch. Vi tog ut henne i skogen en sväng ikväll och gav henne ett sista bad (trodde vi, men det visade sig att hon stank som en dypöl så vi fick duscha henne här hemma när vi kom hem). Hon löpte på så ordentligt att hon drog omkull Milla med en snara när hon inte var beredd så nu sitter hon med svullet knä och rejäla blåmärken.

Smilla och Nona har iaf lekt och haft urkul när dom badade och nu ligger dom utslagna här bredvid (Milla övernattar hos mig ibland så dom är här nu eftersom vetrinären är här i stan). Vågar inte tänka på att säga hejdå imorgon bitti, det går inte helt enkelt.

Här är lite av dagens bilder.


Smilla är badvovven medan fega Nona står på stranden. Båda är jätteduktiga på att gå i trapporna. Hittills har vi lyckats hålla masken bra för Smillas skull. Hoppas vi slipper bölandet inför henne imorrn. Nåja, dax att sussa och glömma en tung dag.

Imorgon kanske jag lär mig att tänka först och agera sen, så slipper jag göra fler misstag och såra när det inte är meningen... Förlåt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback