En finfin dag!

Milledill kom över imorse och hälsade på en sväng medan hon höll på att jaga lite bilbatteri till Fårrden. Lite babbel, frukost och så vaknade man till liv (hehe bör nämnas att det var hög tid för klockan va 12). Henns kompis Jimmy från Köping kom med sin border collie Molly och hälsade på så vi tog en lite senare promenad idag, vid 14 tiden, så han kunde komma med.
Varmt ute var det och alla hundar var yra eftersom Jimmy och Molly nyss kommit. Smilla passade på att lägga sig i första bästa lerpöl och Nona blev ett sandmonster när hon hittade en bra sandhög att gräva i. En trevlig promenad helt enkelt :D


Vid 15 kom Kenneth som slutade tidigt idag för en gång skull. Vi hann mysa lite och bara ta det lugnt innan vi drog på skinnstället och hämtade lite sushi för att fortsätta till klubben. Där mötte vi Magnus och introducerade honom för sushi :D Det gick ner verkade det som hehe.

Sen blev det åkdags. Regndropparna började falla när vi lämnade bunkern men det blev inte så mycket mer än det som tur var. Vi mötte lite folk i garphyttan och åkte sen till Nora för att mumsa Noraglass. Sen fortsatte färden mot Karlskoga och pausade igen vid mcfiket i Svartå för en kaffe innan vi fortsatte i lite snabbare takt själva hemåt. Det blev en rejäl åktur och det var så skönt att åka en sväng igen.

Lite roligt är att stället kändes liiite mindre tight i midjan. Min första pointsvecka (inne på andra nu) börjar kanske ge nåt resultat, även om jag inte märker nåt annars. *håller tummarna*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback