vilddjur!

Vi har numera inte bara ett vilddjur på helgen utan två... Marwins matte, som har honom i veckorna, har nämligen skaffat en valp på 4 månader. Vi har sagt att det är helt ok att ha honom också på helgerna när vi har Marwin. Han är en renrasig Jack Russel (Marwin har Parson i sig också) och heter Leo.

Han är ett riktigt charmtroll och går bra ihop med oss alla. Leo och Marwin leker riktigt bra ihop också och Marwin får sig en match, helt klart! I helgen ska han förhoppningsvis få träffa Kira och Smilla också. Så får vi se hur dom alla går ihop. Jag är helt säker på att det kommer att gå alldeles utmärkt bara dom kommit över första hälsningsyran (speciellt Smilla som blir riktigt exalterad hehe).

I övrigt har jag haft ett lugnt sportlov. Mitt mål var att bli av med min förkylning och hostan. Jag har vilat, vilat och vilat och i slutändan blev jag MER förkyld under veckan. SUCK! Snyter sönder näsan känns det som och det är ingen höjdare. Den värsta hostan har dock slutat och det är ju alltid något.

Jag, mamma och mormor var förresten till Hällefors och hälsade på systeryster i torsdags. Det var riktigt kul att se hur hon hade det där och hon fick visa Smilla när hon tränade doftsök i labbet. Det märks verkligen att Smilla mår riktigt bra där, hon såg så lycklig ut! Milla med för den delen ;)

Helgen nu blir lugn. Ska bli av med snorandet tills veckan börjar (peppar, peppar). Idag ska jag träffa Carinne på stan för en fika och njuta lite av den underbara solen! :D Verkligen toppenväder ute och jag kan garantera att Kenneth hade varit ute och provat sin MC om det inte varit så att han gjorde det förra fredagen och blev av med körkortet på kuppen *fnissar*

Kommentarer
Postat av: Alma

Hoppsan. Nu blir man ju nyfiken på historien bakom. Jag antar att körkortet bara fladdrade iväg av sig själv i vinddraget. Attans osis.

Mycket söt vovve+man-bild!

Postat av: Sayo

hehe ja det bara fladdrade iväg liksom! Än vet vi inte ens när det landar! Skandal! :P

2008-02-26 @ 00:01:25
URL: http://sayo.blogg.se
Postat av: Lena

Vad mysiga de ser ut allihopa :)

hoppas nu att ni fått reda på när kortet fladdrar hem igen, det var ju ett tag sedan inlägget skrevs :)

2008-03-13 @ 12:45:29
URL: http://lenaspingler.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback