PÅSKLOV!

Söndagar är underbara när man vet att man är ledig dan efter :D Har jobbat för mycket dom senaste veckorna och det känns i kroppen så det är nog tur att man får lite lov då och då... att man inte lär sig jobba sina 45h och inte mer... suck!

Gubben får igen kortet den 16 april och han har nedräkning (exakt en månad idag). Det blev bara 2 månader som tur var... och 4 lappar hehe nåja, han har skött det hela bra iaf och säger själv att han bara har sig själv att skylla. Det har dock varit strålande sol både nu lördag och söndag när vi vaknat och det är nån som muttrat "idag är det hoj-väder" så fort han vaknat ;) bör tilläggas att det inte direkt är nån som vaknar med solsken i blick på morgnarna... och inte blir det bättre i såna här fall...

Annars har den här dagen varit strulig... vi har försökt byta bränslefilter (läs: Kenneth, jag tittar på) på bilen. Den strulade i veckan nu och höll på att hacka och få motorstopp när jag åkte till jobbet i tisdags så jag har vägrat köra skrället. Nåja, tyvärr hade dom inte lyften inne på jobbet och på OK var verkstan upptagen så vi tänkte ta oss till västhaga och i ett rödljus på hertig kalle dör bilfan helt och inte får vi ingång den heller... Som tur var kunde Knutte komma och hjälpa oss till klubben. Väl där hade knutte även en domkraft som funkade och Kenneth krälade in under bilen och bytte det. Förhoppningsvis var det det som var felet. Den funkade iaf att köra till Varberga med (där vi häckar nu hos hans bror).

Väl i Varberga insåg Kenneth att nån måste tagit sig in i hans burk och bytt lösenord på 3 av hans sidor, inklusive mailkontot så vi har letat lösningar och allt sånt i flera timmar nu. Stackarn stressar som sjutton och det är INTE bra. Det är därför han åkt på bältros också. Som tur var så verkar det inte smittat över till mig trots att mitt immunförsvar inte är det bästa efter 1 månads mer eller mindre förkylning (frisk nu förresten!).

Jaja, dagen har varit intensiv och det mest för gubben. Tycker nästan synd om honom som ska jobba imorrn... får fundera över det när jag ligger och sover vidare vid 6 när han går upp.... ;)

Kommentarer
Postat av: Lena

usch då, det låter inte som det vart så där jättekul ett tag för er båda...

gott att du får chansen att vila o ta det lugnt under lovet nu :)

Postat av: Sayo

hehe nej det var nog inte en av våra bästa dagar! :D

2008-03-17 @ 19:29:53
URL: http://sayo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback