rabatt 1 efter

MMS

rabatt 1 efter


rabatt 2 efter

MMS

rabatt 2 efter


rabatt 2 före

MMS

rabatt 2 före


Rabatt 1 före

MMS

Rabatt 1 före


tösen är lite varm

MMS

tösen är lite varm


Vb: Nona som alien

MMS

Nona som alien


Vb: Toast planering pågår

MMS

Toast planering pågår


mosters älskling!

MMS

mosters älskling!


Superbus - Radio song

Dagens musiktips. Låten får mig alltid på danshumör!


Heineken


Tyvärr har jag inte sett den med svenskt tal men det behövs inte. Videon säger allt ;)


mobilbloggen fungerar!

MMS

mobilbloggen fungerar! (Och sommaren har kommit!) :-)

(edit efteråt: och nu vet jag att jag måste fota åt rätt håll, annars blir bilden inte rätt :D)


Mors dag firande en dag i förskott.

MMS

Mors dag firande en dag i förskott!


mobiluppdatering?!

Jag håller på att kolla om jag får igång så jag kan mms'a in en uppdatering till bloggen från mobilen. Syrran har börjat en bildblogg och jag blev lite inspirerad. Det ska funka men jag har inte fått igång det än iaf. Vi får väl se hur det går!


på torsdagar spelar det ingen roll hur trött jag är!

Som vanligt en lång dag idag och jag har kommit i säng alldeles för sent den här veckan och jobbat bra mycket mer än jag borde. Vi hade apt till 18 idag och ett kort möte efteråt gjorde att jag kom från jobbet 18.40 så det blev en mkt rask promenad strax över stan och kommer svettig fram till KFUM för körövning med Voxettorna och som alltid sänker sig lugnet och jag mår bara så bra!

Jag älskar verkligen mina voxettor och tackar min lyckliga stjärna (och Camilla som gav mig Annas nummer!!) för att jag hittade dom. Jag har ju alltid älskat att sjunga och oftat sjungit i kör när jag var yngre men inte hittat rätt här i Örebro förrän nu. Mer rätt kan det nog inte bli för det ger en sån grym kick och glädje att jag inte kan beskriva det.

Så oavsett hur lång veckan varit, hur lång torsdagen och att jag aldrig är hemma före 21.30 på torsdagarna så är det värt varenda minut och jag har ändå mer energi när jag kommer hem trots en lång dag.

Idag har vi sjungit lite vackra låtar till ett bröllop vi ska sjunga på i september och så har vi varvat det seriösa med att bygga på partyrepertoaren med Barbie girl och Svordomsvisan! Här har du ett smakprov om du missat den, BONNLURK!




jag blir trött av att titta på honom...

Speciellt lyktstolpen, sjuk människa...

Appropå djur...

En klassiker och jag har sett flera av dom förr men dom är söta ändå :D


Vovvisbesök igen!

Efter en sväng hemma i Viks har Milla och Nona kommit tillbaks till mig igen. Om ni inte hängt med så är hon tillfälligt inneboende hos mig sen december då hon gick isär med sin sambo. Hon bor i Viks hos päronen och hos mig när hon behöver vara i Örebro. Hon har fått lägenhet nu (hopplöst svårt eftersom dom nollställde hennes poäng på öbo när hon flyttade från gubben...) och den verkar jättemysig. Tyvärr ligger den i Vintrosa men hundmänniska som hon är så trivs hon nära naturen och det är det där så det blir nog jättebra.

Hennes företag
Waggingtails.se har kommit igång mer och mer också och nu är jag hundvakt medan hon är iväg på jobb med en kund och ikväll har hon Rallylydnadskurs igen så det är jättekul att se henne igång!

Det är tur att man har en förstående karl som vet hur det är att hjälpa syskon igång! Älskar dig Kenneth!


medlare sökes

det finns en vakans har jag hört

Såld

Imorse läste jag boken Såld av Vera Efron och Natasja T.

Det är en berättelse om sexhandel och handlar om unga Natasja som drömmer om ett bättre liv men hamnar som sexslav. Den fångade mig direkt och jag levde mig med i boken även om den samtidigt är hemsk att läsa. En nyttig påminnelse om att världen inte är så rosenröd jämt...


födelsedagar och Kanadaminnen!

Under veckan har det varit lite födelsedagar så jag skickar ett stort grattis till alla som fyllt *stort jubel*

En av dom är Michael alias Bunnyman. Han är från Tyskland, fyller 34 som mig och pluggade med mig i Victoria, Kanada läsåret 99/00. Han älskade kaniner och tog extra hand om alla söta kaniner som bodde på campus. Speciellt dom på vår Quad (den fyrkantiga gården vid vårt studenthus).


Michael vid en av våra sushimiddagar. Första gången jag provade sushi var i Kanada och jag blev frälst direkt!



Jag vid entreskylten till campus


På min födelsedag i Kanada var jag och fikade med Anna och Karro (svenska tjejer där, se första bilden) och på kvällen var jag till Ferris' oyster bar & grill med Jann och Mad, mina martinigirls. Saknar dom nå sanslöst ibland. Vilka underbara minnen man har. LOVE YA!!
På St Patrick's day var jag och gänget jag bodde med till studentpuben och drack lite grön öl i trevliga vänners sällskap. Mad (Madeleine), som jag sitter bredvid på första bilden, är nämligen från Irland. På andra bilden har vi Jann, Dario, Ian, Amanda och nån mer snubbe som inte hängde med oss så ofta. På den tredje bilden har vi ____ (gah, har glömt namnet), Carol, Michael (Tyskland) och Mad (Irland).

Fin litteratur: Basker-Bosse



ny burk!

Efter min disc-krasch nyligen har jag insett att det är dax att byta upp sig. Som tur var så ger skatteåterbäringen möjligheten till det så nu har jag beställt mig en ny burk med skärm och allt. Ska bli grymt kul!! Tyvärr får jag vänta på den ända till måndag men men det lär man väl överleva även om det är svårt...



The Madagascar Penguins

Dom är helt underbara :D


We are the champions

Finalisterna Adam och Chris i American Idol 2009. Maffig låt och bra gjord.

Sen är det över min fattningsförmåga att inte Adam vann men men...

En klassiker - Time after time

Duett med Allison från American Idol samt orginalet Cyndi Lauper från American Idol finalen showen 2009


FRIENDS

Jag surfade runt och snubblade över den här versionen av deras themesong och den är bara så braaaa! Min absoluta favoritserie faktiskt!


sunkdator!

min c-disk kraschade i lördags. SUCK...

Kom igång igen i söndags men stör mig lite på att en del grejer försvann samt att allt måste installeras om... det är DRYGT! Måste ner till banken och hämta nytt id också. SUCK.


Smillas sista besök

Milla har hämtat hennes aska idag. Hon just nu i en fin låda i min bokhylla i väntan på transport hem till viks och begravning där hemma bredvid Anton. Hon skulle få en liten minnessten av något slag också. Det känns på nåt sätt som att hon är här, även fast det bara är askan. Går inte riktigt att förklara men det ger en klump i halsen och man saknar henne ännu mer...

lång dag

Idag har vi haft öppet hus på skolan och hos oss har vi visat upp vårt rymd-tema samt hälsoveckan som var en del av det för oss på 4-6. Det blev riktigt bra och eleverna skötte sig finfint faktiskt så det var kul.
Skönt att komma hem och varva ner för dagen har varit riktigt intensiv.

busringning...

Hehe jag skrattar mer åt Martin Timell än själva busringningen :D


Promenad i blåsten

Carinne messade imorse och frågade om jag skulle med på en promenad och jag var inte sen att haka på. Har varit sådär lagom seg i helgen. Det blir så när veckorna är för intensiva så det var skönt att komma ut i luften lite. Vi sågs vid bussbron och promenerade ut till Naturens Hus och åt lunch. Vi träffade på Jonas och Sara där lite spontant och åt ihop. Sen gick Carinne och jag en runda innan jag tog mig hemåt. Hon hade stegräknaren med så vi såg att det blev en tur på 6km som vi gick iaf så det känns klart godkänt!

Det är verkligen så underbart skönt med vår och att det blivit så grönt ute!!
Här är Carinne vid ett av konstverken längs lilla å-promenaden.

En liten snok låg och solade på stigen när vi gick också.

Nu är jag hundvakt åt Nonisen medan Milla är på kurs så det blir nog en liten promenad med henne med snart innan jag ska sätta mig och rätta klart uppsatserna åt niorna.

The Ciccones och Kristian Kaspersen

Lite musiktips! Via Mats Strandbergs blogg hittade jag detta tribute band till Madonna. Dom kallar sig The Ciccones och finns på myspace. Riktigt skön musik! Sångaren heter Kristian Kaspersen och finns tydligen även han på myspace. Inte helt fel musik det heller faktiskt.

återupptäckt en gammal favorit!


lite arg?

Jag tror den här damen är det ;)

jobb, jobb och åter jobb

Mycket nu i omdömes & utvecklingssamtalstider.... Nu har jag iaf bara ett utvecklingssamtal kvar och en klass kvar att skriva omdömen om... sen kommer betygen då iof *suckar* jag funderar på att gå i ide i dom här perioderna faktiskt hehe

bedårande valpisar

Jag insåg att jag inte lagt upp valpis bilderna från det senaste besöket hos Ing-Britt (Nonas uppfödare). Jag tror dom var 6 veckor när vi var där. Helt bedårande söta! Om ungefär 2-3 veckor får hon en ny kull valpar, den här gången svarta. Bara längtar tills man får dit och gosa valp igen!

 
Den gråa dvärgschnauzern är Moa och dom två svarta som står på bord bredvid varandra är Nona och hennes mamma Unni (Nona till höger)

lite rensning

Om det är någon som undrar så har jag bara rensat lite bilder pga önskemål. Det är inget att oroa sig för.

Högläsning ur Bamse


MC och trevligt möte

I fredags åkte jag och Kenneth med 12 andra motorcyklar till Norrköping för att titta på en stor MC kortege där. Det var skönt att vara upptagen så man slapp tänka faktiskt. Torsdagkvällen var klart jobbigast när jag kom hem till tomheten men sen har jag sakta men säkert landat även om man tittar långt efter varje flat-liknande hund.

Det blev en kanonfin dag och perfekt för MCåkning. Kortegen var bra i år, precis som förra året men det tråkiga var att dom inte stängt av bilarna längs den rakan där vi satt så det kom vanliga bilar samtidigt som hojarna och det förstörde lite faktiskt. Här är iaf lite foton. Det är svårt att få bra foton och fokus hamnar oftast snett. Jag är inte tillräckligt bra för den här sortens fotografering helt enkelt men ni får iaf en känsla för hur det var.





Efteråt åkte bunkersgänget hem medan jag och Kenneth stannade kvar för att träffa lite folk vi känner från nätet. Det blev en mkt trevlig lunch med dom i solen och jag ser fram emot att träffa dom fler gånger! Jag lyckades bränna ansiktet rätt fint också så jag har snygg solglasögon-bränna nu *suckar* nåja det lägger sig väl förr eller senare...