Kris Allen - To make you feel my love

Det är en gammal Garth Brooks sång som jag har skrålat ett antal gånger. Kris Allen på American Idol season 8 gör en mycket bra version av den faktiskt. Döm själv:

innerst inne är jag nog inte så stor...

... det hade varit mysigt med någon slags överraskning igår och iaf en tårta... fast jag får väl skylla mig själv som inte gör nåt väsen av det och inte talar om att jag vill bli lite firad iaf....

Jag hör till dom som faktiskt tycker om helger, födelsedagar, årsdagar och liknande men eftersom gubben min avskyr dom som pesten så får det väl bli nån kompromiss antar jag. Han följde ju med hem till päronen  på fika iaf, eller snarare våffel-lunch hos mormor och morfar (mormor fyllde år på våffeldagen i i tisdags, GRATTIS I EFTERSKOTT!!). Mamma hade nog missat min vink om att jag önskade mig min favorittårta, mammas osttårta (cheesecake alltså)... och så mkt som hon jobbar så kan jag inte klandra henne för att en sån sak inte fastnat.

Nästa år ska jag ta mig i kragen och samla folk ute på middag på stan istället som jag gjorde förra året (fast inte på Coco Thai för den födelsedagssången är riktigt hemskt pinsam, iaf när man själv råkar ut för den hehe) för då kände jag mer att jag faktiskt fyllde år.

Annars var det en bra dag. Jag fick lite pluring av släkten och en spikmatta av min darling så nu har jag också en sån. GRYMT skön!


ett år äldre

 och inte sjutton blev man visare för det...

Vi var uppe till päronen och åt mat och fikade. Trevligt! Hann med en fika hos Stefan också innan det bar av hemåt igen. Imorrn ska vi ev och titta på en hoj. Kenneth är sugen på nytt hehe och jag måste med för att kolla så man åker bra bakpå också hehe :D

2 år

Grattis min älskling!



äntligen fredag :D

Det har varit ännu en intensiv vecka och tempot är lite för högt. Den här gången har jag reagerat så att jag varit über trött trots att jag ändå somnat vid tiotiden på kvällarna. Nåja får hålla i tills man tar sig igenom den här perioden. En vecka till och sen är det ju påsklov :D

Idag efter jobbet blev det en fika med Kattis och Linus. Som tur var hämtade Kenneth mig på jobbet för det snöar ju igen *suckar uppgivet och längtar efter våren*. De bjöd mig på lite fika som present så det va mysigt :D Kattis mage har blivit jättestor! Riktigt kul att se!

Nu ska jag och Milla iväg till Saigon och prova på deras mat sen dom renoverade och byggde om där. Vi är hungriga som sjutton så det ska bli najs!
Ciao!

jag önskar mig...

... en sked i födelsedagspresent. Jag är riktigt billig i drift faktiskt... fast jag vet nog vad jag får ;) och det blir också bra hehe

i övrigt är jag trött... sussa nu

vovveattack :D

Imorse vaknade jag av att Kenneth kom med Marwin och Leo. Det blev allmän glädjeyra och jag blev halvt ihjälpussad :D Det var riktigt kul eftersom det nu var ganska länge sen jag såg dom sist. Eftersom Kenneth inte mått bra så har vi knappt haft hundarna nåt alls men trots det hade dom börjat halvt yla när dom var på väg hem till mig hehe

Kenneth hade skallevärk igår kväll och däckade ganska tidigt så när dom ringde ut honom på jobb vid 5 imorse var han klarvaken och jätteenergisk så han hann skruva lite på klubben och laga matsäck och komma över och hämta mig. Nu är jag med nere på klubben och surfar, jobbar lite (kollar igenom åttornas böcker och planerar nya arbetsområdet) och babblar med Kenneth och Christer som håller på att skruva hoj respektive laga cykelpunka åt frugan (Christer).

Det är riktigt mysigt med såna här dar då man bara är tillsammans och skrotar runt, speciellt när man har vovvarna här också. Marwin ligger i knät på mig och sover för att hindra mig att jobba hehe jag kan ju absolut inte vara så elak att jag kör bort honom då så jag bloggar lite istället hehe perfekt ursäkt!







Inspirerande!

Ibland behöver man skaffa sig perspektiv på tillvaron...
(videon försvann så jag editerade in en annan version av samma, den ligger längst ner istället)

Det finns ju en örebroare som heter Mikael Andersson som är i lite samma situation och åker runt och föreläser. Jag har länge tänkt försöka gå på nån av hans föreläsningar för jag tror den är riktigt bra!




Han heter Nick Vujicic och det finns mer clip på youtube och liknande ställen. Han har också en egen sida http://www.lifewithoutlimbs.org fast jag tyckte det här klippet passade mig bättre än hans sida eftersom den kanske är lite väl predikande.

bra cover!

Fick tips om den här videon och låten är faktiskt riktigt skön!

äntligen!

Imorse blev Kenneth av med sin gallblåsa och gallstenen inuti! Äntligen! Allt gick bra och han är hemma och vilar. ÄNTLIGEN säger jag bara!

Carinne upptäcker Indien!

Min vän Carinne åker för närvarande runt i Indien på ett Rotary-stipendium en månad. Dom har nyligen kommit dit så jag följer med spänning gruppens blogg och önskar att jag var där! Det var 12 år sen jag åket runt i Indien en sommar. Tiden går verkligen fort. Det känns som om det var nyligen samtidigt som det känns som evigheter sen... saknar det lite faktiskt.

KRAM till Carinne iaf och hoppas hon får en underbar resa, jag är inte alls avis... suck...

Team Hoyt, och vilket team sen!

Här är ett inspirerande klipp om kärlek! Tänk vilken värld vi skulle ha om alla älskade så som den här pappan älskar sin son!

Nya kategorier

Jag har roat mig med att läsa om hela min blogg idag och passade samtidigt på att fixa lite nya kategorier till inläggen för att få dom lite sorterade. Precis sånt jag borde pysslat med idag när jag ska starta om ett nytt område i historia imorrn med ungarna och inte är helt färdigplanerad... suck ;)

Americas best dance crew season 3

Jag kan inte hjälpa det med Quest crew har varit mina favoriter sen första avsnittet! Många andra grupper är suveräna men jag har helt fastnat för dom här killarna. Några av dom var med i SYTYCD och det kanske spelar in eftersom man sett och gillat dom redan där men döm själv, eller hur är dom bra?!!

Det här klippet är från week 2. Den här veckan var temat olika fysiska saker och den här gruppen skulle ha med kickboxning på något sätt. Dom lyckades bra! Hok's segergest på slutet är så skön :D




Här är vecka 3 när dom har Britney Spears som tema och måste göra delar av koreografin med ögonbindel.


en favoritreklam

Det kan till o med va så att jag lagt upp den här förut men må så vara. Den är så klockren :D


MORR och körsång!

Kenneth åkte in på lassarettet idag vid 12 som planerat. Kläddes i de fina sjukhuskläderna, fick dropp, blev målad på magen och fick piller och lite intravenös magsårsmedicin och sen sa dom att dom inte hann med honom idag och skickade hem honom efter 2 timmar. Han får en ny tid om nån månad tror dom... GAH!!! Stackars min darling!

För att hoppa till nåt annat så sjunger min kör Voxette på Våghustorget imorgon eftermiddag vid 16.45 så kom förbi om du är i krokarna! :D Det är invigningen på Örebros Kvinnodagsfirande (en hel helgfestival!)

imorrn är det dax!

Äntligen ska Kenneth få sin operation! Han har haft överjävliga problem med gallsten och sen upptäckte dom att han strul med magmunnen med så han ska med titthålsoperation bli av med båda i en smäll imorrn! Förhoppningsvis blir det tämligen smidigt och att han slipper ha ont nu. Det är hemskt att se attackerna när han får dom och jag kan bara tänka mig hur det känns för honom! Att se nån man älskar ha ont är vidrigt så det känns underbart skönt att det äntligen blir av!! :D

ibland krävs inte mycket för lite lycka...

... snö, några leksaker och lite kompisar! Se själv!