får det lov att vara en temla?

Ok, säsongen för semlor är igång. Jag köpte min första idag och mmmm den va fin :D Hur äter du helst din semla? taket först eller gamar du inhela alltet i munnen och har grädde överallt? Med eller utan marsipan? Hetvägg eller inte? (för er som missat det så är en hetvägg när man har en tallrik varm/ljummen mjölk som man sätter semlan i och äter med sked)

Jag gillade inte mandelmassa (editerat, jag mitt klantarschle skrev ju marsipan först! suck...) när jag var liten men numera älskar jag det. Vi har aldrig ätit hetvägg hemma så det provade jag inte förrän under universitetet-tiden (tack för introduktionen Kattis, jag tror det var du som fick mig att prova?!) och numera ska det vara en orginalsemla med marsipan och som hetvägg. Då är den som allra bäst! Precis som den jag åt idag :D

Kommentarer
Postat av: Milla

En vanlig semla, fast med vaniljkräm-fyllning istället.

2009-02-25 @ 15:55:01
Postat av: Fototrixaren

Hoppas du får en fortsatt trevlig onsdag :)

Kolla gärna in min fotoblogg.

Postat av: Mariah i Frankfurt

Men du.



1. Hetvägg är äckligt och söligt!

2. Man har inte marsipan i semlor! MANDELMASSA! :-D



För övrigt trodee jag det var lag på att man börjar med locket?!? :-o

2009-02-26 @ 09:08:53
URL: http://missfrankfurt.blogg.se/
Postat av: Alma

Mariah i Frankfurt - you said it girl. Det finns inget att tillägga.

2009-03-03 @ 19:50:19
URL: http://almadrake.blogg.se/
Postat av: Sayo

jaja... ger mig, skrev fel... självklart mandelmassa men hetvägg ska det banne mig vara!

2009-03-03 @ 20:01:50
URL: http://sayo.blogg.se/
Postat av: Kattis

Självklart var det jag som introducerade dig till hetvägg! :)

2009-03-08 @ 12:20:03
Postat av: Sayo

hehe jag tänkte väl det Kattis, kunde inte ha varit nån annan :D

2009-03-08 @ 16:53:09
URL: http://sayo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback