norråker

De ska va gött o leva, annars kan de kvetta... stämmer bra in idag för det ÄR gott att leva.

Jag sitter på bryggan vid fetsjön i norråker och tittar ut över den spegelblanka sjön. Klockan är kvart i 10 och himlen börjar bli lite rosa-aktig. Otrolgit fridfullt! Mycket trevligt med Lap och nät-uppkoppling hehe.

Vi kom upp sent igår efter en mycket trevlig åktur upp. VI lyssnade på ljudboken mord.net och pausade för lunch hos Maria, Anders och Sebastian i Söderhamn, samt fika (fruktsallad o glass) hos kollegan Ann-Chrfistine i N Sannäs utanför Delsbo. Vi hade otroligt vacker natur på vägen, speciellt i solnedgången. Vi var framme vid halv tolv ungefär igår kväll tror jag. Vi installerade oss rätt snabbt i "trätältet" och packade upp och gjorde oss hemmastadda.

I morse vaknade jag vid 10 tiden och vi har haft en grymt skön dag. Vädret var VARMT och det har varit en del mygg och broms men man överlever. Nu på kvällen dukade vi på bryggan för kvällsmat vid sjutiden. Som ur var så var det nästan  inga mygg eller nåt alls då, nu strax innan 22 har myggen börjat komma så snart är det dax att flytta in även om det är varmt och vackert ute. Sjön är helt spegelblank och de få molnen börjar bli lite rosafärgade.

här är en av bilderna från tidigare idag:
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback