Simpsons IRL :D

Ibland är det kul att bara surfa runt på bloggar. Via Mats Strandbergs blogg (som jag kom in på när jag läste hans bok Bekantas bekanta, rekommenderas!!!) hittade jag den här youtube länken till ett avsnitt av Inside the actors studio där man möter rösterna bakom Simpsons. Det är 5 delar och länken är till det första avsnittet som faktiskt är lite segt. Hoppa vidare till nåt av dom andra om du vill. Kanonkul att höra rösterna. Dom är så attans duktiga på sånt!

I övrigt är jag sämre igen så jag hoppade över den planerade dagsturen med syrran hem till päronen. Det får bli en annan gång. Bättre jag kurerar mig. Fick en mysig morgon med älskligen istället och vi åt färska frallor och kollade på Grease. Lugnt och skönt!

krasslig

urk va trött jag är på att inte må bra! Har varit hemma sen i onsdags nu och jag är rejält trött på det! Jag har haft feber, igensvälld hals och näsan är täppt. Nu är iaf febern borta men jag är trött i kroppen än. Milla har kommit förbi nästan varje dag nu när jag varit hemma. När hon tar ut Nona har hon gått förbi här och sagt hej och igår hade jag hand om Nona en sväng när hon gick ut med de andra 2 hundarna. Ursöt liten tjej men det är verkligen intensivt att ha valp.

Om jag är piggare imorrn åker jag hem till viks en sväng med syrran. Hon ska hem över dan och visa upp valpen ;) Idag har jag åtminstone orkat slå igång tvättmaskinen. Ska försöka diska också så blir nåt mer vettigt gjort.

Gubben min har stressat som sjutton sista veckorna och jag är lite orolig för honom. Ska försöka hjälpa honom varva ner lite. Tur att han har kortet tillbaks iaf. Att skruva på mc'n och åka lite lugnar honom och jag gillar också att åka så jag klagar inte ;)

måsten och borden

urk vad jag hatar såna... det snurrar femtielva miljoner måsten och borden runt runt i mitt huvud och jag blir så himla trött på det!! Nu lyser solen så jag har iaf äntligen klippt gräset på uteplatsen. Om jag orkar ska jag försöka sopa rent balkongen och rensa rabatterna och torka av utemöblerna (bara ett bord, men tillhör kategorin "borden" ;) ja jag vet att det är låg humor men det är ungefär där jag är idag. Usch, hatar när det är soligt och fint och jag inte är i form *suckar*

Valpar!

Idag åkte jag med syrran och Jörgen till Ing-Britt som föder upp dvärgschnauzers. Kolla gärna in hennes hemsida! Det var verkligen bedårande valpar och Milla ska hämta en nästa fredag. Hon ska vara fodervärd på henne och Ing-Britt ska ta några kullar på henne när hon blir stor sen.

image85

image86

image88



image92
Självklart måste jag gosa också!
image90

image91
Fingrar är goda att tugga på när man har sylvassa små nya tänder!


blötväder...

Det märks att jag jobbar mycket och kommit i säng sent på kvällarna den här veckan för jag var dyngtrött när jag däckade vid midnatt. Sov som en stock till ungefär kl 10 på morgonen. SÅ skönt! :D Vovvisarna är verkligen toppen. Dom var ute strax innan tolv och sov så gott tills vi gick upp imorse.

Vi hade tänkt ta en utflykt till Ormgropen med Kattis och Linus idag men vaknade till snöblandat regn... ingen höjdare. Vi ändrade snabbt planerna till en fika på stan istället. Trevligt det med :D

Det blir nog en lugn dag annars och det känns prima! Blir antagligen Spider-man 3 idag eftersom vi sett de två andra tidigare i veckan.
Tjingeling!

tacokväll med huset fullt!

Nästan huset fullt i alla fall :D Syrran och hennes sambo Jörgen plus Kenneths bror Andreas och så vi plus våra hundar och deras två. Det blir 5 pers och 4 hundar så det var fullt men väldigt trevligt!
image82

Som vanligt så hamnar vovvarna alltid i centrum ;) märks att det är en hundintresserad "familj".




image83

Åka på retreat?!

Hit skulle jag åka... Gården i norra ångermanland där morfar föddes. Blir avslappnad bara av att tänka tillbaks till känslan jag får när jag är där.
image76
image81 image79

image80

Jag skulle behöva slappna av... för mycket jobb som snurrar i huvudet nu.

swisch...

... och så har ännu en helg rullat förbi. Den här helgen i koma. Jag vet inte riktigt varför men jag har varit helt borta i huvudet (inget ovanligt tycker säkert några men den här gången på allvar). Det är som om skallen är inlindad i bomull, fast tung bomull och en lätt huvudvärk ligger bakgrunden hela tiden. INTE KUL!

Det gör dessutom att man får noll energi och känner sig som tråkigast i världen *suckar*. Jag är rätt säker på vad det beror på. Har kört för långa arbetsdagar sen veckan före påsk och nu efter påsk också. Måste skärpa mig på allvar.... wish me luck!

äldre igen...

Tack till min underbara älskling, min familj och mina vänner! Ni är bäst! Jag hade en jättetrevlig födelsedag i lördags! :D

Mina föräldrar kom ner och vi käkade lunch här hos oss. Kenneth lagade supergod pasta (mamma var imponerad och fiskade efter receptet i smyg efteråt!). Eftersom vi hade vildbasarna här också så blev det smidigast att äta hemma. Det räckte med att vi fått jaga hundvakt på kvällen sen. Efter en mumsig lunch och efterföljande princesstårta softade vi hemma och undrade hur vi skulle kunna trycka i oss mer mat ett par timmar senare... men det gick!

Som tur var kunde Danne och My ställa upp och ta hand om Marwin och Leo på kvällen så vi dumpade dom alla i Kenneths lya i Varberga och tog med oss Andreas till Coco Thai. Väl där mötte vi Milla och Jörgen samt Carinne, Janis och Therese! Det blev en jättetrevlig middag och deras bbq buffé är verkligen helt suveränt god! Pinsamt nog hade mina kära vänner skvallrat så vid efterrätten kom en grattis-sång på högtalarna och så kom de ut med en efterrätt med ett sprakande tomtebloss som restaurangen bjöd på. Min favoritservitris/delägare (tror jag? det är hennes man och hon driver det, som jag fattat det iaf) kom ut och gav mig en grattiskram också. Som vanligt var jag tomatröd i ansiktet när alla står upp och sjunger... SUCK! Nåja vi satt kvar ett tag och bara jäste och sen åkte vi hemåt. Stackars vännen Carinne har ryggskott och var gullig nog att komma med ut trots att hon hade ont när hon satt länge... älskar dig vännen!

Nåja den dagen och egentligen hela helgen var klart trevlig! Resten av helgen var lugn, men det var ju också det som var det trevliga :D

Det enda tragiska är att mitt favveställe har lagt ner *sörjer*